Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το Κάλεσμα ενότητας και συνεργασίας από τον Κουκά έφερε ανταπόκριση – Στον πλευρό του η Ντίνα Σαμψούνη

Την προσχώρηση της στον συνδυασμό του δημάρχου Κουκά ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα η κα. Ντίνα Σαμψούνη, μια πολλή σημαντική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του κ. Κουκά. Φαίνεται ότι το κάλεσμα για συνεργασία του δημάρχου Μυκόνου απέδωσε καρπούς αφού μετά τον προσθήκη του κ. Γκέλου, έρχεται μία ακόμα εξαιρετική υποψηφιότητα για τον Κωσνταντίνο Κουκά. Ο ένας μετά τον άλλον προσχωρούν στην παράταξη του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά, Πρωτοβουλία Δράσης. Η κα. Σαμψούηνη έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στον δήμαρχο.

Φίλες και φίλοι,

Μετά την απόφαση της παράταξής μας «Μαζί για την Μύκονο» περί μη καθόδου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και με δεδομένη πλέον την θετική αποτίμηση της συνεργασίας που αναπτύχθηκε την δημοτική περίοδο που διανύουμε, παίρνω την απόφαση σήμερα, να συμπορευτώ με τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία Δράσης».

Η συνεργασία εκτός από το ρεαλιστικό της αποτέλεσμα, νίκησε κυρίως προκαταλήψεις και απέδειξε πως σε ένα περιβάλλον που εφαρμόζεται ένα δημοκρατικό μοντέλο διοίκησης, παρά τα όποια προβλήματα, τις συγκρούσεις και τις διαφοροποιήσεις, βρίσκει πάντα λύσεις στο δρόμο της συναίνεσης και του διαλόγου.

Η εποχή άλλαξε. Η Μύκονος, η σαγηνευτική αυτή γωνιά του πλανήτη, όπως και οι περισσότεροι τουριστικοί προορισμοί, βρίσκεται απέναντι σε μεγάλες προκλήσεις και απαιτεί ένα ευρύτατο και αποτελεσματικό μέτωπο διεκδίκησης, μια νέα κοινωνική συμμαχία με την συμμετοχή αδογμάτιστων στελεχών και ενεργών πολιτών. Μια νέα προγραμματική ριζοσπαστική συμφωνία κυρίως με τους πολίτες και προσανατολισμένη στη προστασία του δημόσιου χώρου, των συλλογικών αγαθών και πρωτίστως της υγείας.

Μπορεί να υπήρξαν ή να υπάρξουν καλύτερες εποχές, αλλά αυτή εδώ είναι η δική μας και για αυτήν πρέπει να αγωνιστούμε, συλλογικά ανατρεπτικά, ρεαλιστικά.

Επιδίωξη σε αυτήν την προεκλογική περίοδο, να υψώσουμε τείχος στη μισαλλοδοξία, την συκοφάντηση, τον ρατσισμό και την αλά καρτ δημοκρατία και κρίση. Εξάλλου, ο τόπος είναι μικρός και γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας!

Να μεγαλώσουμε την ψυχή μας, να φωτίσουμε το μυαλό μας ως άνθρωποι και ως κοινωνία, να πιστέψουμε στον συνάνθρωπο και στα δικαιώματά του ως πολίτη.»

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σαντορίνη: Μέτρα ασφαλείας για την προστασία των εθελοντών που ανάβουν τις φωτιές την Μεγάλη Παρασκευή στον Πύργο Ο Δήμος Θήρας, η Κοινότητα Πύργου Καλλίστης...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κύθνος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εγκατάστασης βιομηχανικού Αιολικού Πάρκου Πηγή: cyclades24.gr

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δήμαρχος Αμοργού: «Το μήνυμα Αγάπης και το Αναστάσιμο Φως να πλημμυρίσει τις ζωές όλων» Διαβάστε το μήνυμα του Δημάρχου Αμοργού κ. Ελ. Καραΐσκου, για...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Οι Πασχαλινές ευχές του Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά Συνδημότες και επισκέπτες του ευλογημένου νησιού  Ο Δήμαρχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι , οι Πρόεδροι & οι...