Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το Σταυρωμένο Κοράκι της Πάρου: Ένα Σοκαριστικό και Ανεξήγητο Φαινόμενο

Το Σταυρωμένο Κοράκι της Πάρου: Ένα Σοκαριστικό και Ανεξήγητο Φαινόμενο

Ένα πραγματικά ανεξήγητο και πρωτοφανές περιστατικό σκόρπισε σοκ και ανατριχίλα στο  νησί της Πάρου. Στην περιοχή της Πούντας ανακαλύφθηκε ένα σκηνικό που πραγματικά ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Ένα νεκρό κοράκι, σταυρωμένο πάνω σε ένα ξύλο με το σχήμα του σταυρού, ήταν η ανατριχιαστική ανακάλυψη που άφησε τους ντόπιους και τους επισκέπτες του νησιού με το στόμα ανοιχτό. Οι λεπτομέρειες είναι σχεδόν αδύνατο να πιστέψει κανείς: το μικρό πτηνό φαινομενικά ακίνητο, το σώμα του να σχηματίζει γραμμές που συναρμολογούνται σε έναν ακριβή σταυρό, σαν να ήταν το ανάγλυφο ενός αρχαίου θρησκευτικού σύμβολου.

Όμως, η ανησυχία δεν σταμάτησε εκεί. Οι άγνωστοι που ευθύνονται για αυτήν την μακάβρια εικόνα το αφήσανε εκτεθειμένο σε δημόσια θέα, προκειμένου να το “θαυμάζουν” και να το σχολιάζουν οι περαστικοί.

Οι κάτοικοι της περιοχής, αναστατωμένοι και αναίσθητοι μπροστά σε αυτήν την περίεργη και ανατριχιαστική εικόνα, απευθύνουν έκκληση για άμεση έρευνα και εξιχνίαση του περιστατικού.

Για την ώρα, οι κάτοικοι παραμένουν σε μια κατάσταση αναστάτωσης, προσπαθώντας να κατανοήσουν το ανεξήγητο φαινόμενο που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους. Το ερώτημα παραμένει: Ποιος ή τι μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτό το μακάβριο θέαμα και ποιος είναι ο σκοπός του; Ο χρόνος θα δείξει εάν αυτό το περίεργο περιστατικό θα αποκαλύψει τα μυστικά του.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Θήρα, Μύκονο και Πάρο Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήρα Την 01-05-2025 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Summer Camp από το Ναυτικό Όμιλο Σαντορίνης. Πηγή: cyclades24.gr

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πάσχα στην Τήνο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του, σε μία μικρή ανάπαυλα πριν...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κουφονήσι: Μονοήμερη εκδρομή από τη Νάξο για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου Τη Δευτέρα του Πάσχα 6/5 θα πραγματοποιηθεί ημερήσια κρουαζιέρα με την KERRAS...