Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συγκροτήθηκε η δημοτική παράταξη «Φολέγανδρος για όλους» με επικεφαλής τον Κυριάκο Μαρινάκη

Συγκροτήθηκε η δημοτική παράταξη «Φολέγανδρος για όλους» με επικεφαλής τον Κυριάκο Μαρινάκη

Διαβάστε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης «Φολέγανδρος για όλους».

28 Φολεγάνδριοι, ο καθένας με τη δική του ξεχωριστή πορεία, ολοκληρώσαμε την ηλεκτρονική υποβολή του συνδυασμού «Φολέγανδρος για όλους».

Μια ετερόκλητη πολιτική συνεργασία που παραμέρισε τις ατομικές πολιτικές πεποιθήσεις ενώθηκε δυναμικά με σκοπό να βελτιώσει την ποιότητα ζωής και την προοπτική για το μέλλον της μικρής μας αλλά ταχύτατα αναπτυσσόμενης κοινότητας.

Οι διαβουλεύσεις και οι ζυμώσεις αρκετών μηνών οδήγησαν σε μια εκλεκτή ομάδα. Άξιοι συμπολίτες μας που είναι στην πρώτη γραμμή της παραγωγικής δύναμης του νησιού, ζουν και εργάζονται με κοινούς στόχους και δεσμεύσεις για τον τόπο.

Ο συνδυασμός «Φολέγανδρος για όλους» είναι το ίδιο το νησί, είναι οι άνθρωποι, το πάθος για τη ζωή στην άγονη γραμμή με γόνιμες όμως ιδέες για μια υγιή ανάπτυξη που προστατεύει τους κατοίκους, το περιβάλλον και την πολιτισμική μας κληρονομιά.

Η πολιτική στον τόπο μας χρειάζεται ευγένεια, γνώσεις, ηθική, επιμονή, εργατικότητα και πάνω από όλα σεβασμό στον συμπολίτη.

Ως επικεφαλής δεσμεύομαι να διασφαλίσω και να κρατήσω σταθερή την πορεία για όσο καιρό χρειαστεί για τον εξορθολογισμό και την επανίδρυση του Δήμου μας.

Οι συνεργάτες μου, οι υποψήφιοι σύμβουλοι είμαστε όλοι και όλες ενωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες με οδηγό την αγάπη και τις αξίες του νησιού μας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
«ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ταν μιλάμε για κυκλαδίτικο τοπίο, συνήθως αναφερόμαστε σε λευκά σπίτια, ανεμόμυλους, φυσικά «μπαλκόνια» με θέα το απέραντο γαλάζιο. Ωστόσο, μια από τις πιο χαρακτηριστικές...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Σύλλογο Εμπόρων και Επαγγελματιών Δήμου Θήρας Ο Σύλλογος Εμπόρων και επαγγελματιών Δήμου Θήρας ανακοινώνει τα αποτελέσματα που προέκυψαν μετά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το διασημότερο ρομπότ του κόσμου, το οποίο μπορεί να μιμηθεί την ανθρώπινη συμπεριφορά, να δείχνει συναισθήματα και να συζητά, βρέθηκε στην έκθεση Beyond στη Θεσσαλονίκη και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Λέκκας για την κατολίσθηση στη Θηρασιά: Η έκθεση πληθυσμού στον κίνδυνο είναι ιδιαίτερα υψηλή Για το φαινόμενο της κατολίσθησης στη Θηρασιά μίλησε την Κυριακή...