Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νίκη των Παλαίμαχων του Ανδριακού στο φιλικό με την ομάδα ΦΙ.ΠΟ.ΠΑ – Βραβεύτηκε ο Γιώργος Βούλγαρης (φωτό)

Οι παλαίμαχοι του Ανδριακού Ο.Φ συνεχίζοντας τους φιλικούς αγώνες φιλοξένησαν στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου την ομάδα παλαίμαχων Φίλων Ποδοσφαίρου Πατρών.
Ο αγώνας είχε πολύ συναρπαστική εξέλιξη αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 όμως οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν εντυπωσιακή ανατροπή και νίκησαν με 3-2. 
Βέβαια το σκορ δεν έχει και μεγάλη σημασία αφού αυτοί οι φιλικοί αγώνες σκοπό έχουν την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και παράλληλα να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο.
Παλαίμαχοι Ανδριακού: Γιαννακόπουλος Γιώργος, Ψαρρός Νίκος, Χαλάς Γιάννης, Κοντομάρκος Ζαννής, Καράουλανης Θέμος, Ζαννάκης Γιώργος, Μerdani Albert , Χαλάς Μίλτος, Χαλάς Νίκος, Βελιώτης Σταύρος, Γλυνός Αριστείδης, Ζαγοραίος Γιώργος, Πιπεριάς Δημήτρης, Τσιάμης Θεόφιλος και Παρασκευόπουλος Θοδωρής.
Παλαίμαχοι ΦΙ.ΠΟ.ΠΑ: Χαλκιόπουλος Γεώργιος, Αγγελόπουλος Άγγελος, Κουκούλης Γεώργιος, Γιαννέτας Κώστας, Παπαδόπουλος Βασίλης, Γκουρνέλος Γεώργιος, Μπάδας Σπύρος, Βουλδής Φώτης, Βλασόπουλος Άρης, Κούτσης Παναγιώτης, Κουνάδης Οδυσσέας, Κατσαΐτης Γρηγόρης. 
 
Στις πολύ όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας στον αγαπημένο των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ανδριακού και των φιλάθλων της Άνδρου Γιώργο Βούλγαρη ο οποίος εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει δεν μπόρεσε να δώσει το αγωνιστικό του παρόν.
Η συνάντηση έκλεισε με την υπόσχεση ότι σύντομα οι δύο ομάδες θα συναντηθούν σε γήπεδο της Πάτρας.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, αυξάνεται η χρηματοδότηση του έργου της επέκτασης του Νηπιαγωγείου Καταπόλων Αμοργού, από το  Περιφερειακό Πρόγραμμα «Νότιο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η Δονούσα, από τα πιο όμορφα και ανεξερεύνητα νησιά των Κυκλάδων, προσφέρεται για ήσυχες και χαλαρωτικές διακοπές και βουτιές στις μαγευτικές της παραλίες. Το νησί, που βρίσκεται ανατολικά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

«Πονοκέφαλο» προκαλεί το κόστος των καυσίμων μιας και η τιμή τους πήρε και πάλι την ανιούσα αυτή την περίοδο. Δυστυχώς, η αρνητική πρωτιά στα καύσιμα...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Την αναβίωση του παραδοσιακού εθίμου «Κούνιες» διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Όμιλος Ίου «Η Φοινίκη» την Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαϊου 2024 στην Ίο και παρακολούθησαν ντόπιοι...