Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Θεόφιλος Τσάμης: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από το γήπεδο βρέθηκε στο χειρουργείο του ΚΑΤ (φωτό)

Στο χειρουργείο του ΚΑΤ βρέθηκε στα “καλά καθούμενα” ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και σημερινός γενικός Αρχηγός της ομάδας του Ανδριακού Θεόφιλος Τσάμης λίγο πριν την δύση του 2023. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έπαθε μεγάλη ζημιά στην ποδοκνημική άρθρωση  (αστράγαλο) κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του φιλικού αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων και της σημερινής ομάδας του Ανδριακού σε μια ανύποπτη στιγμή που κόλλησε το πόδι στο χορτάρι. 

 Με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Χώρας και αφού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον νέο Δήμαρχο Άνδρου ορθοπεδικό Θεοδόση Σουσούδη κρίθηκε αναγκαίο να ταξιδέψει με ασθενοφόρο στην Αθήνα για να χειρουργηθεί συνοδευόμενος από την σύζυγό του και από τον κουνιάδο του και πρόεδρο του Ανδριακού Σταύρο Βελιώτη. 

Την μεταφορά, την περίθαλψη και την εγχείριση από τον διακεκριμένο χειρουργό Νεκτάριο Κορρέ, που κράτησε πάνω από τρεις ώρες, φρόντισε  Θεοδόσης Σουσούδης ο οποίος τον επισκέφτηκε στο Νοσοκομείο και γι αυτό μεταξύ των άλλων τον ευχαριστεί.

“Ένα ευχαριστώ είναι λίγο!
Για την οικογένειά μου (την γυναίκα μου και τον αδελφό μου Σταύρο Βελιώτη, για τον προπονητή μου Δήμο Μαγουλά και τους συμπαίκτες μου στην αντρική ομάδα του Ανδριακού και τους Παλαίμαχους, όλους τους φίλους που βρέθηκαν στο πλευρό μου!
Στο ΕΚΑΒ Άνδρου και στο κέντρο υγείας Άνδρου που την στιγμή του τραυματισμού μου με περιέθαλψαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο .
Μα πάνω από όλα στο γιατρό μου (φίλο-αδελφό) Θεοδόση Σουσούδη που φρόντισε για όλα όσα χρειάστηκαν για να χαμογελάω σήμερα μαζί του από αυτό το κρεβάτι στο νοσοκομείο ΚΑΤ.
Θεοδόση μου η ζωή να σου δίνει απλόχερα ότι εσύ προσφέρεις με ανιδιοτέλεια και αγάπη!”
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πρέπει να ακολουθήσει με υπομονή τις συμβουλές του γιατρού του για την δύσκολη φάση της αποκατάστασης. και γι αυτό του συστήθηκε να παραμείνει κλινήρης για ένα μήνα. 
Του ευχόμαστε καλή αποκατάσταση και καλότυχος ο νέος χρόνος.
 

 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με την διεξαγωγή τριών ιστιοδρομιών ολοκληρώθηκε στην Παροικιά της Πάρου η πρώτη μέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ13 Optimist που συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία,...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αύριο Κυριακή 28/4 οι εκλογές στον Σύλλογο Νεολαίας Τήνου Ο Σύλλογος Νεολαίας Τήνου ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τη διεξαγωγή...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σαντορίνη: Κατολίσθηση στη Θηρασιά! – Δείτε συγκλονιστικό βίντεο Κατολίσθηση σημειώθηκε στη Θηρασιά, το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 19:00, δίπλα από το λιμάνι του Κόρφου....

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Στη “γραμμή κρούσης” κατά της λειψυδρίας και η δεύτερη αφαλάτωση (pics) «Τοποθετήθηκε σήμερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας, και το δεύτερο σύστημα αφαλάτωσης...