Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ανοίγει το Μάιο το νέο υπερπολυτελές One&Only Kea Island στην Τζιά

Ανοίγει το Μάιο το νέο υπερπολυτελές One&Only Kea Island στην Τζιά

Σύμφωνα με πληροφορίες του bizness.gr, η Kerzner International προγραμματίζει το opening για την άνοιξη του 2024.

Τα αρχικά πλάνα ήθελαν το ξενοδοχείο να ανοίγει το 2023. Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων, οι πρώτοι επισκέπτες θα διαβούν την πύλη του resort το Μάιο του 2024.

Για την αναβολή του opening στο νέο 5άστερο One&Only Kea Island, με 75 βίλες και ιδιωτικές κατοικίες σε έκταση 650 στρεμμάτων, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing για το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σκανδιναβία και την Ολλανδία, Graig Jeffs, είχε δηλώσει ότι ο λόγος της αναβολής αφορά την επιθυμία της εταιρείας όλες οι παράμετροι στα νέα resorts να πληρούν τα υψηλότερα δυνατά standards, με στόχο να ολοκληρωθούν οι κατασκευαστικές εργασίες σύμφωνα με τα επιθυμητά, παγκοσμίου επιπέδου κριτήρια, που υποδεικνύει η δέσμευση της εταιρείας στην υπερ-πολυτελή φιλοξενία.

Σχετικά με την πρόοδο των έργων στην Κέα, τόσο το resort όσο και οι ιδιωτικές κατοικίες προχωρούν σύμφωνα με τα πλάνα.

Το υπερπολυτελές One&Only Kea Island στην Τζιά - Πηγή: Dolphin Capital Investors

 

Το υπερπολυτελές One&Only Kea Island στην Τζιά – Πηγή: Dolphin Capital Investors

Το υπερπολυτελές One&Only Kea Island στην Τζιά - Πηγή: Dolphin Capital Investors

Το υπερπολυτελές One&Only Kea Island στην Τζιά – Πηγή: Dolphin Capital Investors

Το νέο One&Only Kea Island στην Τζιά

H μεγάλη τουριστική επένδυση ξεκίνησε όταν το 2017 υπέγραψαν τη σχετική συμφωνία οι Dolphin Capital Investors και Kerzner International Holdings Ltd.

Η τοποθεσία αναπτύσσεται το έργο βρίσκεται δυτικά στην Κέα, στην παραθαλάσσια περιοχή Βρόσκοπος και εκτείνεται σε 650 στρέμματα, καταλαμβάνοντας δυο αμφιθεατρικές πλαγιές με θέα στη θάλασσα.

Στη μία πλευρά θα αναπτυχθεί ο κύριος όγκος του ξενοδοχείου, ενώ από την άλλη θα κατασκευαστούν 75 υπερπολυτελείς Resort Villas και ένας περιορισμένος αριθμός One&Only Private Homes, διαθέσιμα προς πώληση.

Προσβάσιμο με ιδιωτικό σκάφος ή με ελικόπτερο, το ξενοδοχείο αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα κορυφαία θέρετρα της Μεσογείου και θα διαθέτει ένα SPA, τρία εστιατόρια, δύο μπαρ, ένα Beach Club, πλήρες κέντρο δραστηριοτήτων και καταδυτικό κέντρο.

Το συνολικό κόστος επένδυσης υπολογίζεται να ανέλθει σε €150 εκατ.

bizness.gr

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δήμαρχος Αμοργού: «Το μήνυμα Αγάπης και το Αναστάσιμο Φως να πλημμυρίσει τις ζωές όλων» Διαβάστε το μήνυμα του Δημάρχου Αμοργού κ. Ελ. Καραΐσκου, για...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Οι Πασχαλινές ευχές του Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά Συνδημότες και επισκέπτες του ευλογημένου νησιού  Ο Δήμαρχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι , οι Πρόεδροι & οι...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η Τήνος, η Σέριφος και η Κύθνος περιλαμβάνονται στα προγράμματα κρουαζιέρων πολυτελείας για το 2024 Η Τήνος, η Σέριφος και η Κύθνος περιλαμβάνονται στο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μέλανες Νάξου: Έθιμο “Περιφάνες” τη Μεγάλη Παρασκευή και εκδήλωση για την Πρωτομαγιά στον Κούρο των Μελάνων Πηγή: cyclades24.gr