Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πάρος ή Αντίπαρος; Αποκλειστικές Βίλες διαθέσιμες μόνο σε αυτούς με τις κατάλληλες διασυνδέσεις!

Η ενοικίαση πολυτελών βιλών σε δημοφιλείς προορισμούς, όπως η Πάρος και η Αντίπαρος είναι πλέον μια τάση στον τουρισμό που κινείται με ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Μεγαλειώδες οικήματα που μπορούν να χαρίσουν όλες τις μοντέρνες ανέσεις και μια μοναδική αίσθηση προσωπικού χώρου και ηρεμίας, έρχονται να αλλάξουν τον τρόπο που κάνουμε διακοπές με τους αγαπημένους μας.

Σε αυτή την στροφή σε πιο VIP και αποκλειστικές εμπειρίες διακοπών, είναι σημαντικό το από πού θα ενοικιάσετε την βίλα των ονείρων σας. Αν βρείτε κάποιο luxury travel agency ή boutique villa rental firm με τις κατάλληλες διασυνδέσεις στον επιθυμητό προορισμό, οι διακοπές σας μπορούν αυτόματα να εκτοξευτούν σε βασιλικού τύπου, με VIP κρατήσεις σε κορυφαία εστιατόρια, υπηρεσίες που περιλαμβάνουν από ιδιωτικό σεφ και personal trainer μέχρι και επαγγελματίες στον χώρο της οργάνωσης γάμων και event.

Μια ελληνική εταιρεία, η Kinglike Concierge, φαίνεται να έχει κατανοήσει εις βάθους τις ειδικές ανάγκες των ανθρώπων που επιθυμούν να ζήσουν το όνειρο, παρέχοντας όχι μόνο σικάτες και deluxe βίλες σε Πάρο, Αντίπαρο, Μύκονο, Κέρκυρα και Τοσκάνη, αλλά και μια πλειάδα δωρεάν υπηρεσιών, όπως housekeeping και villa pre-stocking (καθώς και concierge services) για να καλύψει κάθε απαίτηση.

Ανάμεσα στις εκατοντάδες επαύλεις στη συλλογή της, ξεχωρίσαμε 6 που από μόνες τους αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία, σε Πάρο και Αντίπαρο.

Villa August

Μια εκπληκτική βίλα στην περιοχή Γλύφα, της Αντιπάρου (μόλις 300 μέτρα από την ομώνυμη, αμμουδερή παραλία με τα κρυστάλλινα νερά), από όπου μπορείς να μυρίσεις την αλμύρα της θάλασσας και να ξυπνάς με τους ήχους των κυμάτων να “σκάνε” απαλά στην ακτή.

Με υπέροχη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, η Villa August είναι ένα στολίδι στο εξωτικό νησί με τα ήρεμα vibes που προσκαλούν σε ατελείωτες ώρες απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης. Εκτός από πανέμορφο σχεδιασμό με απόλυτο σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική, η 150-τετραγωνικών-μέτρων βίλα με τα 4 deluxe υπνοδωμάτια, παρέχει ανέσεις που δεν συναντάς εύκολα, όπως χαμάμυπηρεσίες σεφ, ιδιωτική πισίνα, ιδιωτικό γυμναστήριο, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και δυο πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, μια εσωτερικά και μια εξωτερικά της κατοικίας.

Villa Nayrobi

Σε προνομιακή περιοχή στην Αντίπαρο, τον Άγιο Γεώργιο, με την αξεπέραστη θέα και τα πιο ρομαντικά ηλιοβασιλέματα του νησιού, η Villa Nayrobi ανοίγει τις πόρτες και τα σιέλ παραθυρόφυλλά της για να προσφέρει εμπειρίες διακοπών που δύσκολα μπορείτε να ζήσετε αλλού.

Απλό και λιτό design και μια μοντέρνα αισθητική “δίνουν τα χέρια”, δημιουργώντας ένα χώρο που μοιάζει μαγικός. Πλήρως εναρμονισμένη με το κατάφυτο φυσικό της περιβάλλον, η εξοχική κατοικία με τις χαρακτηριστικές κυβόσχημες κατασκευές, τις επίπεδες οροφές, τους κατάλευκους τοίχους, τις ξύλινες πέργκολες, τα ευρύχωρα σαλόνια και καθιστικά και μια “ζεστή” ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε παραδοσιακή Κυκλαδίτικη οικία, η Nayrobi είναι ένα μοντέρνο ησυχαστήριο που δεν του λείπει απολύτως τίποτα από τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής.

Συνολικά 300 τετραγωνικά μέτρα, 5 πολυτελείς κρεβατοκάμαρες με ιδιωτικά μπάνια μοιρασμένες σε 3 επίπεδα και ένα ξενώνα για μέγιστη ιδιωτικότητα, η παραλία Βαθύς Βόλος στα 200 μέτρα (με εξαιρετική θέα στο νησάκι του Δεσποτικού), μια πισίνα που θυμίζει εξωτική λίμνη, σύστημα CCTV, και άπλετος χώρος εσωτερικά και εξωτερικά της βίλας είναι μερικά μόλις στοιχεία που θα σας κάνουν να ερωτευτείτε την παραθαλάσσια Nayrobi.

Villa Alora

Η περιοχή Σιφνέικο στην Αντίπαρο είναι μια από τις πιο δημοφιλείς στο νησί για τα μαγικά της ηλιοβασιλέματα και την ομώνυμη παραλία με τη χρυσή άμμο και τα κρυστάλλινα νερά. Στους πρόποδες ενός κατάφυτου λόφου είναι χτισμένη η Villa Alora και υποδέχεται τους καλεσμένους της με 6 σικάτες κρεβατοκάμαρες, 7 πολυτελή μπάνια, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ειδικό χώρο με home cinema και προτζέκτορα. Η παραλία είναι προσβάσιμη εντός 2 λεπτών με το αυτοκίνητο!

Ανάμεσα στα στοιχεία που κόβουν την ανάσα και χαρίζουν ανεξίτηλες αναμνήσεις διακοπών είναι ο πολυεπίπεδος σχεδιασμός που επιτρέπει την απόλυτη χαλάρωση και απομόνωση όταν αποσύρεστε στα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας και οι πολλαπλοί χώροι εσωτερικά και εξωτερικά της εξοχικής κατοικίας για να καθίσετε, να φάτε, να απολαύσετε τον ήλιο και να διασκεδάσετε με αναζωογονητικούς περιπάτους στον πανέμορφο κήπο ή πίνοντας τον καφέ σας δίπλα στην πισίνα με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Villa Loraine

Η παραλία Τρυπητή στην Πάρο είναι μια λιγότερο γνωστή επιλογή, ιδανική για όσους αναζητούν την απομόνωση και την ηρεμία. Η ευρύτερη περιοχή είναι καταπράσινη, με βίλες όπως η Loraine να αναδύονται θαρρείς από το γόνιμο έδαφος με τον πιο φυσικό τρόπο.

Ειδικά σχεδιασμένη για να μπορεί να φιλοξενεί μέχρι και 14 άτομα, παρέχοντας πλήρη ιδιωτικότητα και άπλετο προσωπικό χώρο, η Villa Loraine, με τους ασβεστωμένους τοίχους και την εξωπραγματική θέα του Αιγαίου πελάγους από κάθε γωνία της, απλά μαγεύει.

Πρόκειται για ένα συγκρότημα που αριθμεί συνολικά 550 τετραγωνικά μέτρα και ένα τεράστιο εξωτερικό χώρο με ανέσεις όπως μια infinity πισίνα, ένα τζακούζι, ένα pool bar κάτω από μια ξύλινη πέργκολα και πολλούς χώρους για να οργανώσετε ένα μπάρμπεκιου, να χαρείτε τον ήλιο και να δειπνήσετε με τον ήχο του κύματος να σας συντροφεύει.

Εσωτερικά, σας περιμένουν μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ενα ιδιωτικό γυμναστήριο, κρεβατάκι για νήπια, τραπέζι πινγκ-πονγκ, μια housekeeper με ξεχωριστό χώρο διαμονής στη βίλα και ιδιωτικά μπαλκόνια, μεταξύ πολλών άλλων.

Villa Kyara

Αφοπλιστικά αξιαγάπητη και υπερπολυτελής, η Villa Kyara κοσμεί την πλαγιά στην Άμπελο της Πάρου, κάνοντας την καρδιά να ανεβάσει παλμούς με τις υπέροχες πανοραμικές της θέες στο γαλάζιο της Μεσογείου και το μπλε του ουρανού.

Πρόκειται για μια βίλα 630 τετραγωνικών μέτρων, με 7 stylish υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια και ένα ξενώνα με πρόσβαση σε ιδιωτικό εξωτερικό χώρο και θέα στον κήπο και το αρχιπέλαγος που πραγματικά υπνωτίζει.

Μόλις 400 μέτρα σας χωρίζουν από την απομονωμένη και ήρεμη παραλία Ασπρος Γκρεμός, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα πεντακάθαρα νερά και την ζεστή άμμο, ενώ η infinity πισίνα αποτελεί μια βολική εναλλακτική λύση για δροσιστικές βουτιές και ηλιοθεραπεία χωρίς να κάνετε βήμα από την έπαυλη.

Στις δωρεάν έξτρα παροχές, θα βρείτε ένα ιδιωτικό γυμναστήριο, ένα pool bar, τραπέζι πινγκ-πονγκ, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, προσωπικό που ασχολείται με την καθαριότητα και την τάξη της βίλας (η διαμονή του είναι σε ξεχωριστό κατάλυμα εντός του ευρύτερου χώρου), μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, κ.α.

Villa Carol

Η παραλία Λάγγερη είναι ένας από τους διασημότερους προορισμούς στην Πάρο, κυρίως για την απομονωμένη της τοποθεσία και όσους επιθυμούν να συνδεθούν με την άγρια ομορφιά της φύσης. Το καταπληκτικό με την Villa Carol είναι το γεγονός ότι παρέχει εύκολη πρόσβαση τόσο στην εξωτική παραλία Λάγγερη όσο και στην παραλία Πλατιά Άμμος, μια εξίσου ήσυχη επιλογή που βρίσκεται 100 μέτρα από την κατοικία.

Κυριολεκτικά εκεί που “σκάει” το κύμα και με το απαλό μελτέμι να δροσίζει τα ζεστά μεσημέρια του καλοκαιριού, έχετε την ευκαιρία να ευχαριστηθείτε μια τεράστια γκάμα δραστηριοτήτων. Από μαγειρικές δημιουργίες στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και απολαυστικά δείπνα κάτω από τα αστέρια το βράδυ ή την πέργκολα το απογευματάκι, μέχρι να χαλαρώσετε στο χαμάμ, να εργαστείτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ισογείου επιπέδου, να παρακολουθήσετε μια ταινία στο cinema room, ακόμα και να περιπλανηθείτε στον οργανικό λαχανόκηπο, για να συλλέξετε βότανα και μπαχαρικά για τις συνταγές σας.

Συνολικά τρεις ξενώνες και μια κύρια κατοικία 3 υπνοδωματίων μοιρασμένα σε 2 επίπεδα για καλύτερη ιδιωτικότητα, υπόσχονται ηρεμία και άπλετο προσωπικό χώρο. Όλα αυτά, με τη συντροφιά της θάλασσας που βάφει κάθε background σας με χιλιάδες αποχρώσεις του μπλε.

Πάρος, Αντίπαρος, Κέρκυρα…όλη η Ελλάδα, μια αγκαλιά γαλάζιου. Μια περιπέτεια που περιμένει να τη ζήσετε. Ένα όνειρο που μπορεί να γίνει κομμάτι της ζωής. Με προσιτή πολυτέλεια, από αυτή που δικαιωματικά αξίζετε.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τις τελευταίες 24 ώρες, με κατά τόπους θυελλώδεις ανέμους, κάποιοι αγνοώντας την επικινδυνότητα των καιρικών συνθηκών έβαλαν φωτιές για να κάψουν κλαδέματα και υπολείμματα...

ΕΛΛΑΔΑ

Ενώπιον των ανακριτικών αρχών βρέθηκε από νωρίς το πρωί, και το δεύτερο κύμα των συλληφθέντων, σχετικά με τα επεισόδια στου Ρέντη το Δεκέμβριο, και...

ΕΛΛΑΔΑ

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ανάρτηση στο facebook αναφέρεται στην ηρωική έξοδο των «Ελεύθερων Πολιορκημένων», την Κυριακή των Βαΐων του 1826, υπογραμμίζοντας...

ΕΛΛΑΔΑ

Στην Κέρκυρα η ατμόσφαιρα είναι ήδη πανηγυρική με αφορμή και τη λιτάνευση του ιερού σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνα, ενώ ιταλός τουρίστας δηλώνει ενήμερος και...