Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Optimist και Ilca4: Επιτυχιών συνέχεια για τα αγόρια και τα κορίτσια των Κυκλάδων

Απίστευτες επιδόσεις πέτυχαν και σήμερα τα αγόρια και τα κορίτσια των Κυκλάδων στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα  Νησιών Αιγαίου και Κρήτης που διεξάγεται στην Χίο. 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόθεση των διοργανωτών ήταν να γίνουν τέσσερεις ιστιοδρομίες αφού υπήρχε πρόβλεψη για ενίσχυση των ανέμων μετά την χθεσινή άπνοια που επέτρεψε την διεξαγωγή μόνο μιας ιστιοδρομίας.  Τελικά έγιναν τέσσερεις ιστιοδρομίες στα Optimist και τρεις στα Ilca4 γιατί ο άνεμος  δυνάμωσε υπερβολικά και οι διοργανωτές όπως ήταν φυσικό δεν ρίσκαραν την ασφάλεια των παιδιών. 

Στα Ilca 4 o Ηλίας Γαβιώτης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου συνέχισε την αήττητη παρουσία του κάνοντας το τέσσερα στα τέσσερα δείχνοντας ότι είναι σε καταπληκτική κατάσταση. Δεύτερος στα αγόρια ο Γιώργος Κυπραίος του Ν.Ο Πάρου και τρίτος ο Γιώργος Καλλιβρούσης του Ν.Ο Άνδρου.

Στα κορίτσια προηγείται η Μαριτίνα Μελανίτη του Ναυτικού Ομίλου Πάρου και ακολουθούν στην 2η θέση η Θελξιόπη-Ειρήνη Ξυλωμένου του Ν.Ο Σύρου και στην 3η η Σοφία Καραουλάνη του Ν.Ο Άνδρου. 

Στις πρώτες θέσεις  της Γενικής βαθμολογίας των Optimist υπάρχει “θηλυκή” παρουσία. Πρώτη θέση για την Κωνσταντίνα Σινάνη από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων και την καταδιώκουν στην 2η θέση η Κωνσταντίνα Ραγκούση του Ν.Ο Πάρου και η Σύλια Κανέλλου_Κοκκινάκη του Ν.Ο Άνδρου.

Ο Γιάννης Γκουρογιάννης του Ναυτικού Ομίλου Πάρου διατηρήθηκε και σήμερα στην πρώτη θέση των αγοριών. Εξάλλου δυο παιδιά από τον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου βρίσκονται στην πρώτη θέση των επί μέρους ηλικιακών κατηγοριών. Η Έλενα Μαγουλά  στην κατηγορία Κ13 και 5η στα κορίτσια και ο Σταμάτης Νόνας στην κατηγορία Κ11.

Όπως αποδεικνύεται από τις μέχρι τώρα επιτυχίες αλλά και από την γενικότερη παρουσία όλων των παιδιών των Ομίλων των Κυκλάδων η πρόοδος είναι εμφανής και αυτό οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά που κάνουν οι προπονητές και στις άριστες συνθήκες που τους εξασφαλίζουν οι Όμιλοι.

Το αυριανό πρόγραμμα ξεκινά στις 11:00.

 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ταν μιλάμε για κυκλαδίτικο τοπίο, συνήθως αναφερόμαστε σε λευκά σπίτια, ανεμόμυλους, φυσικά «μπαλκόνια» με θέα το απέραντο γαλάζιο. Ωστόσο, μια από τις πιο χαρακτηριστικές...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Σύλλογο Εμπόρων και Επαγγελματιών Δήμου Θήρας Ο Σύλλογος Εμπόρων και επαγγελματιών Δήμου Θήρας ανακοινώνει τα αποτελέσματα που προέκυψαν μετά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το διασημότερο ρομπότ του κόσμου, το οποίο μπορεί να μιμηθεί την ανθρώπινη συμπεριφορά, να δείχνει συναισθήματα και να συζητά, βρέθηκε στην έκθεση Beyond στη Θεσσαλονίκη και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Λέκκας για την κατολίσθηση στη Θηρασιά: Η έκθεση πληθυσμού στον κίνδυνο είναι ιδιαίτερα υψηλή Για το φαινόμενο της κατολίσθησης στη Θηρασιά μίλησε την Κυριακή...