Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νησιών Αιγαίου και Κρήτης: Προβάρουν τα μετάλλια οι ιστιοπλόοι των Κυκλάδων

Τελευταία ημέρα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Νησιών Αιγαίου και Κρήτης η αυριανή και οι ιστιοπλόοι (αγόρια και κορίτσια) είναι υποψήφιοι για να ανέβουν στο βάθρο και να κρεμάσουν τα μετάλλιά τους στο στήθος στις Γενικές και στις επί μέρους κατηγορίες.

Στη Γενική βαθμολογία των Optimist μετά από επτά ιστιοδρομίες η Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη του Ν.Ο Άνδρου, ο Γιάννης Γκουρογιάννης του Ν.Ο Πάρου και η Κωνσταντίνα Ραγκούση του Ν.Ο Πάρου μαζί με την Χανιώτισσα  Κωνσταντίνα Σινάνη η οποία προηγείται με βραχεία κεφαλή διεκδικούν με ίσες πιθανότητες τα τρία μετάλλια. 

Στα  αγόρια ο Γιάννης Γκουρογιάννης του Ναυτικού Ομίλου Πάρου είναι το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο. 

Στα κορίτσια  γίνεται μεγάλη μάχη ανάμεσα στην Ανδριώτισσα Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη και στην Παριανή Κωνσταντίνα Ραγκούση. Η σημερινή τους “κόντρα” στην 6η ιστιοδρομία για την πρωτιά ήταν υψηλού επιπέδου από δύο κορυφαίες αθλήτριες.

Στην Γενική βαθμολογία της κατηγορίας  Κ13 αλλά και στην κατηγορία κοριτσιών εντυπωσιάζει η Έλενα Μαγουλά του Ν.Ο Άνδρου  και η Δέσποινα Βλαχάκη του Ν.Ο Πάρου διεκδικεί με αξιώσεις το χάλκινο μετάλλιο.

Στα αγόρια Κ13 ο Βασίλης Τσαμπούκης του Ν.Ο Ναϊάς Νάουσας Πάρου και ο Νικόλαος Μαρινάτος του Ν.Ο Αντιπάρου διεκδικούν με αξιώσεις τις δύο πρώτες θέσεις του βάθρου στην κατηγορία τους.

Στην κατηγορία Κ11 ο Σταμάτης Νόνας του Ν.Ο Άνδρου και οι Δημήτρης Γκουρογιάννης και ο Ηλίας Βλαχάκης αθλητές του Ν.Ο Πάρου διεκδικούν τα τρία μετάλλια της γενικής βαθμολογία και των αγοριών ενώ η Τριανταφύλλου Θεοδώρα του Ν.Ο Αντιπάρου διεκδικεί μετάλλιο στην κ11 των κοριτσιών.

Στην Γενική βαθμολογία των ilca4 δεσπόζει ο Ηλίας Γαβιώτης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ο οποίος από τις πέντε κούρσες έχει κερδίσει τις τέσσερεις. Τον ακολουθεί ο Γιώργος Κυπραίος του Ν.Ο Πάρου και μετά ακολουθούν τρεις Κυκλαδίτισσες που είναι τα φαβορί για το βάθρο των κοριτσιών. Πρόκειται για τις Μεριλίνα Μελανίτη του Ν.Ο Πάρου, την Θελξιόπη-Ειρήνη Ξυλωμένου του Ν.Ο Σύρου και την Σοφία Καραουλάνη του Ν.Ο ‘Ανδρου. Από κοντά και Αντωνία Μιχαήλ του Ν.Ο Σύρου.

Εάν όπως σας έχουμε ενημερώσει επιβεβαιωθούν και στην πράξη τα αυριανά αποτελέσματα θα μιλάμε για ένα θρίαμβο των ιστιοπλόων από τις Κυκλάδες.  

 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ταν μιλάμε για κυκλαδίτικο τοπίο, συνήθως αναφερόμαστε σε λευκά σπίτια, ανεμόμυλους, φυσικά «μπαλκόνια» με θέα το απέραντο γαλάζιο. Ωστόσο, μια από τις πιο χαρακτηριστικές...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Σύλλογο Εμπόρων και Επαγγελματιών Δήμου Θήρας Ο Σύλλογος Εμπόρων και επαγγελματιών Δήμου Θήρας ανακοινώνει τα αποτελέσματα που προέκυψαν μετά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το διασημότερο ρομπότ του κόσμου, το οποίο μπορεί να μιμηθεί την ανθρώπινη συμπεριφορά, να δείχνει συναισθήματα και να συζητά, βρέθηκε στην έκθεση Beyond στη Θεσσαλονίκη και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Λέκκας για την κατολίσθηση στη Θηρασιά: Η έκθεση πληθυσμού στον κίνδυνο είναι ιδιαίτερα υψηλή Για το φαινόμενο της κατολίσθησης στη Θηρασιά μίλησε την Κυριακή...