Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τήνος – Π. Κροντηράς: Θεσμικές συναντήσεις με επαγγελματίες για καλύτερη συνεργασία με την Δημοτική Αρχή

Τήνος – Π. Κροντηράς: Θεσμικές συναντήσεις με επαγγελματίες για καλύτερη συνεργασία με την Δημοτική Αρχή

Θεσμικές συναντήσεις με το Σύλλογο Ξενοδόχων του νησιού, τον Σύλλογο υγειονομικού ενδιαφέροντος (Σεκυγετ) και τον Εμποροεπαγγελματικό και βιοτεχνικό σύλλογο Τήνου είχε ο Παναγιώτης Κροντηράς – Δήμαρχος Τήνου και η Δημοτική Αρχή.

Στις συναντήσεις αυτές, στις οποίες συμμετείχαν αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και υπηρεσιακοί παράγοντες, συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες και εξετάστηκαν οι τρόποι συνεργασίας με την Δημοτική Αρχή.

Στις συναντήσεις τέθηκαν οι βάσεις συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του κλάδου των επαγγελματιών προς όφελος της τοπικής οικονομίας του νησιού.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα ανοιχτά μέτωπα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τουρισμός στην περιοχή μας, με αυτά των υποδομών και των ενεργειών προβολής και διαχείρισης του τουριστικού προϊόντος να βρίσκονται στο επίκεντρο!

“Οι διαδοχικές μας συναντήσεις με τους παραγωγικούς ανθρώπους του νησιού μας ,διευρύνουν την επαφή μας με την κοινωνία καθώς όλοι οι επαγγελματίες με τους οποίους συνομίλησα αποτελούν δραστηριά μέλη της με καθημερινή ενασχόληση σε διάφορους κλάδους της πραγματικής οικονομίας.” υπογράμμισε ο Δήμαρχος μετά τις προγραμματισμένες συναντήσεις.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν περισσότερες συναντήσεις με συλλόγους και φορείς της Τήνου στο πλαίσιο της προσπάθειας για καλύτερη αμφίπλευρη ενημέρωση, ενδυνάμωση της συνεργασίας με το Δήμο Τήνου και βελτίωση της προσφοράς και των παρεχόμενων υπηρεσιών όλων των συμμετεχόντων προς τους πολίτες.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Θήρα, Μύκονο και Πάρο Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήρα Την 01-05-2025 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Summer Camp από το Ναυτικό Όμιλο Σαντορίνης. Πηγή: cyclades24.gr

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πάσχα στην Τήνο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του, σε μία μικρή ανάπαυλα πριν...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κουφονήσι: Μονοήμερη εκδρομή από τη Νάξο για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου Τη Δευτέρα του Πάσχα 6/5 θα πραγματοποιηθεί ημερήσια κρουαζιέρα με την KERRAS...