Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πάρος: Αγωνιστική Ομάδα Κολύμβησης “Ναϊάς” Απολογισμός 2023 – Ευχαριστίες

Πάρος: Αγωνιστική Ομάδα Κολύμβησης “Ναϊάς” Απολογισμός 2023 – Ευχαριστίες

Βρισκόμαστε κοντά σε ακόμα ένα καλοκαίρι σκληρής δουλειάς και ατελείωτων ωρών προπονήσεων για τους αθλητές και τις αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ομίλου μας. Ευελπιστούμε όμως να είναι και αυτό γεμάτο εμπειρίες και επιτυχίες, όπως και τα προηγούμενα.  

Λίγο πριν την έναρξη της νέας περιόδου προπονήσεων οφείλουμε να κάνουμε ένα απολογισμό της προηγούμενης περιόδου και συγχρόνως να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές.  Το τμήμα αγωνιστικής κολύμβησης του Ομίλου λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2018 συμμετέχοντας σε πολλές διοργανώσεις με εντυπωσιακό απολογισμό.

Απολογισμός 2023

Το 2023 η αγωνιστική ομάδα συμμετείχε σε 2 διοργανώσεις.

  • Κάλυμνος 19-20/08/23: 2οι Δωδεκανησιακοί αγώνες κολύμβησης. 

Συμμετείχαν 120 αθλητές από 6 σωματεία που στην πλειονότητα τους προπονούνται σε κολυμβητήριο. Οι 11 αθλητές του Ομίλου συγκέντρωσαν συνολικά 70 μετάλλια κατακτώντας την 3η θέση στη Γενική Βαθμολογία και επέστρεψαν με υπέροχες αναμνήσεις από το ταξίδι.

  • Σύρος 02-03/09/23: Παμπεριφερειακό πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας.

Πήραν μέρος 285 αθλητές από 13 σωματεία. Ο “Ναϊάς” συμμετείχε με 26 αθλητές κερδίζοντας 53 μετάλλια και κατακτώντας την 3η θέση στην Ελλάδα στη κατηγορία Παίδων/Παμπαίδων –  Κορασίδων/Παγκορασίδων.

Το φθινόπωρο οι προπονήσεις συνεχίστηκαν, όσο επέτρεπε ο καιρός. Με πείσμα και αποφασιστικότητα ο αθλητής Σάββας Κοντός εκπροσώπησε τον Όμιλο σε 3 διοργανώσεις πετυχαίνωντας υψηλές επιδόσεις στα 50μ ύπτιο, 50 και 100μ ελεύθερο, με ελάχιστες προπονήσεις: 

  • Χαλάνδρι 4-5/11/23: 2οι κολυμβητικοί αγώνες επιδόσεων. 

  • Αθήνα 18-19/11/23: Χειμερινή ημερίδα κολύμβησης

  • Μαρούσι – ΟΑΚΑ 12-14/1/24: Διασυλλογικοί Πανελλήνιοι αγώνες κολύμβησης,

Ευχαριστίες 

Αρωγοί της προσπάθειας των αθλητών/τριών  είναι οι χορηγοί του Ομίλου:

“Πάρκο Πάρου” & “Blue Star Ferries” 

καθώς και οι υποστηρικτές του τμήματος κολύμβησης:

 “Πολυιατρεία Αιγαίου” &  “Anemomylos Travel”.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς για την στήριξη, τον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας Βασίλη Λένια για την εξαιρετική δουλειά και την προπονήτρια Υρώ Βεντουρή για την προετοιμασία των μικρότερων ηλικιακά ομάδων.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου καταφέρνουν να είναι ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο παρά τις δύσκολες συνθήκες προπόνησης λόγω έλλειψης κολυμβητηρίου. Η προπόνηση σε πισίνα, 12 μήνες το χρόνο, αποτελεί στόχο και πάγιο αίτημα όλων των αθλητών-τριών κολύμβησης του νησιού και πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε το “όνειρο” να γίνει πραγματικότητα. 

Σημαντικότερο όμως όλων, πέρα από διακρίσεις, μετάλλια και επιδόσεις είναι το κλίμα που επικρατεί σε προπονήσεις και αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η οικογένεια του “ Ναϊάς” είναι περήφανη για το δέσιμο, το ήθος και τη συμπεριφορά όλης της ομάδας εντός και εκτός έδρας.

Έναρξη προπονήσεων: Απρίλιος 2024

Δηλώσεις συμμετοχών: 6937945742

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με την διεξαγωγή τριών ιστιοδρομιών ολοκληρώθηκε στην Παροικιά της Πάρου η πρώτη μέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ13 Optimist που συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία,...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αύριο Κυριακή 28/4 οι εκλογές στον Σύλλογο Νεολαίας Τήνου Ο Σύλλογος Νεολαίας Τήνου ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τη διεξαγωγή...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σαντορίνη: Κατολίσθηση στη Θηρασιά! – Δείτε συγκλονιστικό βίντεο Κατολίσθηση σημειώθηκε στη Θηρασιά, το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 19:00, δίπλα από το λιμάνι του Κόρφου....

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Στη “γραμμή κρούσης” κατά της λειψυδρίας και η δεύτερη αφαλάτωση (pics) «Τοποθετήθηκε σήμερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας, και το δεύτερο σύστημα αφαλάτωσης...