Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στη Μήλο για προβολή της στην Ολλανδική αγορά

ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στη Μήλο για προβολή της στην Ολλανδική αγορά

O EOT ενέκρινε την υλοποίηση ταξιδιού εξοικείωσης που διοργανώνει στις 12-17 Απριλίου 2024 η Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Κάτω Χωρών στη Μήλο με τη συμμετοχή της blogger κ. Larissa Cornelia Millisent Bruin και του φωτογράφου κ. Mohammed Dahman.

Σκοπός του εν λόγω ταξιδιού είναι η ανάδειξη του νησιού ως ιδανικού προορισμού για διακοπές στην Ολλανδική αγορά, ενώ το εν λόγω ταξίδι διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Μήλου & την MTC Group.

H κ. Millisent είναι ιδρύτρια της ιστοσελίδας http://www.fromhatstoheels.com, που απευθύνεται σε ηλικιακό κοινό 18+ που ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για lifestyle προτάσεις & ταξίδια, και η οποία έχει συνολικό reach σε όλα τα μέσα 125.000.

Η δημοσιότητα στο blog αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την προβολή της Μήλου για την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο, ιδιαίτερα την περίοδο των last minute κρατήσεων.

Η blogger θα δημοσιεύει posts στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του blog καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί, ενώ μετά τη λήξη του ταξιδιού της θα δημοσιεύσει το άρθρο στο Blog της. Η δημοσιογραφική αξία κάθε post ανέρχεται σε 500€.

Οι συνολικές δημοσιεύσεις ανέρχονται σε 1 blogpost, 2 δημοσιεύσεις (posts) στο Ιnstagram, 15 Ιnstagram stories & 2 TikToks.

Πηγή: tornosnews.gr

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος – Άγιος Αρσένιος: Πλάνα από την εξέλιξη του έργου «Αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων Τ. Κ. Σαγκρίου – Βίβλου» Συνεχίζονται με τάχιστους ρυθμούς το έργο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Τι περιμένουν οι επιχειρήσεις εν όψει Πάσχα – Τι δήλωσε ο Μιχάλης Κρητικός (vid) Το νησί της Νάξου θα επισκεφθούν πολλοί επισκέπτες, εν...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στη Μύκονο για συναντήσεις Κατερίνα Γιαννακά και Αντώνης Σέργης Η Κυκλαδίτισσα υποψήφια Ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Γιαννακά επισκέπτεται το νησί της Μυκόνου αύριο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Επίσκεψη της υποψήφιας ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου η υποψήφια ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη, στο...