Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μήλος: Οι 7 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία που βρίσκονται στα σκαριά

Μήλος: Οι 7 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία που βρίσκονται στα σκαριά

Σε υψηλή θέση ανάμεσα στα νησιά με μεγάλη επενδυτική δραστηριότητα για νέα ξενοδοχεία κατατάσσεται πλέον η Μήλος. Μόνο τους τελευταίους 6 μήνες έχουν προχωρήσει ή δρομολογηθεί αρκετές νέες επενδύσεις στο νησί.

Δείτε παρακάτω τις 7 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία στη Μήλο το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε το bizness.gr:

  1. Προεγκρίθηκε από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Μήλου η οικοδομική άδεια για την ανέγερση του νέου ξενοδοχείου 5 αστέρων στο νησί. Το νέο ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο 19 στρεμμάτων περίπου. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  2. Το έργο αφορά τη δημιουργία νέου ξενοδοχείου 4 αστέρων με υπόγεια και πισίνες. Το νέο ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί σε έκταση 4,4 στρεμμάτων περίπου στην περιοχή Επτάστομος, στον Αδάμαντα Μήλου. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  3. Το έργο, που έλαβε τη σχετική οικοδομική άδεια από την ΥΔΟΜ του Δήμου Μήλου, αφορά στη δημιουργία νέου ξενοδοχείου 3 αστέρων με πισίνα. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 7 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή «Πολύχρονη» Πολλωνίων. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  4. Δρομολογείται επένδυση που αφορά στο κατάλυμα ”Agnanti View Hotel” το οποίο βρίσκεται σε έκταση 4,48 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Μύτακας Τριβασάλου, στη Μήλο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η προέγκριση οικοδομικής άδειας από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Μήλου. Σύμφωνα με αυτή, θα γίνει αλλαγή χρήσης του καταλύματος, από κατηγορία ενοικιαζόμενων δωματίων σε ξενοδοχείο 3 αστέρων, καθώς και προσθήκες κατ΄ επέκταση του αρχικού καταλύματος. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  5. Μια ακόμα επένδυση για νέο ξενοδοχείο στη Μήλο, από την ΑΛΥΜΙΑ ΙΚΕ, για την δημιουργία ξενοδοχείου 4 αστέρων. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε ακίνητο επιφάνειας 4,15 στρεμμάτων περίπου στην περιοχή Καμίνια Τρυβασάλου. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  6. Προεγκρίθηκε από την ΥΔΟΜ του Δήμου Μήλου επένδυση για τη δημιουργία νέου ξενοδοχείου 4 αστέρων, δυναμικότητας 37 δωματίων, στο νησί. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 8,35 στρεμμάτων. περίπου στην περιοχή Δύο Σπηλιές, στη Μήλο. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  7. Το έργο αφορά στην αλλαγή χρήσης κατοικίας σε ξενοδοχείο και την προσθήκη δόμησης και έχει ήδη λάβει τη σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Μήλου. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 4,12 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Ψαθάδικα, Παναγία Χαλασμένη, στη Μήλο. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με την διεξαγωγή τριών ιστιοδρομιών ολοκληρώθηκε στην Παροικιά της Πάρου η πρώτη μέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ13 Optimist που συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία,...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αύριο Κυριακή 28/4 οι εκλογές στον Σύλλογο Νεολαίας Τήνου Ο Σύλλογος Νεολαίας Τήνου ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τη διεξαγωγή...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σαντορίνη: Κατολίσθηση στη Θηρασιά! – Δείτε συγκλονιστικό βίντεο Κατολίσθηση σημειώθηκε στη Θηρασιά, το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 19:00, δίπλα από το λιμάνι του Κόρφου....

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Στη “γραμμή κρούσης” κατά της λειψυδρίας και η δεύτερη αφαλάτωση (pics) «Τοποθετήθηκε σήμερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας, και το δεύτερο σύστημα αφαλάτωσης...