Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Επείγουσα συνάντηση του Δημάρχου Τήνου Π. Κροντηρά με τον Άδωνι Γεωργιάδη για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας

Επείγουσα συνάντηση του Δημάρχου Τήνου Π. Κροντηρά με τον Άδωνι Γεωργιάδη για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα μετά απο επείγον αίτημα του Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά η συνάντηση του, με τον Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Δήμαρχος μεταφέροντας την κραυγή αγωνίας των κατοίκων του νησιού για την οριακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Κέντρο Υγείας του νησιού, είχε συνάντηση εργασίας με τον αρμόδιο υπουργό αιτούμενος άμεση λύση τώρα!

Κύριο και αποκλειστικό θέμα αυτής της συζήτησης υπήρξε φυσικά η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, αλλά και η κάλυψη των κενών θέσεων μετά και την απόσπαση της εναπομείναντα Καρδιολόγου στο Κ.Υ. Ίου.

Η ανταπόκριση τού Υπουργού Υγείας υπήρξε άμεση και θετική στα παραπάνω αιτήματα και ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε στον Δήμαρχο πως στις αρχές Μαίου προκηρύσσει 3 θέσεις μονιμων ιατρων ( 2 γενικοί ιατροί & 1 καρδιολόγος) ενώ θα προστεθούν άμεσα και 2 ιδιώτες ιατροί με παροχή υπηρεσιών με ειδικότητες Γενικής Ιατρικής και Ορθοπαιδικός.

Τα νέα έγιναν ακόμα πιο ευχάριστα από τα επίσημα χείλη του Υπουργού καθώς ανακοίνωσε επίσημα στο κ.Κροντηρά την έγκριση 2 ακόμα επικουρικών ιατρών για την στήριξη του αποδυναμωμένου σήμερα Κέντρου Υγείας .

Ο κ. Κροντηράς παρέδωσε φυσικά το ψήφισμα από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ο αρμόδιος υπουργός δεσμεύτηκε για την παροχή κινήτρων στους ιατρούς που αναμένεται να συνδράμουν στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Τέλος από την συνάντηση εργασίας προέκυψε η είδηση πως πολυ σύντομα θα φέρει ο κ. Γεωργιάδης τροπολογία με την οποία θα διευκολύνετε η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας και με στρατιωτικούς ιατρούς.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το διασημότερο ρομπότ του κόσμου, το οποίο μπορεί να μιμηθεί την ανθρώπινη συμπεριφορά, να δείχνει συναισθήματα και να συζητά, βρέθηκε στην έκθεση Beyond στη Θεσσαλονίκη και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Λέκκας για την κατολίσθηση στη Θηρασιά: Η έκθεση πληθυσμού στον κίνδυνο είναι ιδιαίτερα υψηλή Για το φαινόμενο της κατολίσθησης στη Θηρασιά μίλησε την Κυριακή...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με την διεξαγωγή τριών ιστιοδρομιών ολοκληρώθηκε στην Παροικιά της Πάρου η πρώτη μέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ13 Optimist που συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία,...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αύριο Κυριακή 28/4 οι εκλογές στον Σύλλογο Νεολαίας Τήνου Ο Σύλλογος Νεολαίας Τήνου ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τη διεξαγωγή...