Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κοινή ανακοίνωση Πανναξιακού ΑΟΝ – ΑΜΣ Φιλωτίου για τη καταγγελία της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Μουστάκη

Κοινή ανακοίνωση Πανναξιακού ΑΟΝ – ΑΜΣ Φιλωτίου για τη καταγγελία της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Μουστάκη

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν τα σωματεία Πανναξιακός ΑΟΝ και ΑΜΣ Φιλωτίου, αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν και ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, από τη Δημοτική Σύμβουλο Κατερίνα Μουστάκη.

Η κ. Μουστάκη στα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης, ανέφερε στο Σώμα, την ελλιπή φύλαξη του κλειστού γυμναστηρίου, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα και ένα περιστατικό που έλαβε χώρα, πριν από μερικές ημέρες, εντός αυτού.

Συγκεκριμένα η Δημοτική Σύμβουλος τόνισε τα εξής: «Ο χώρος του κλειστού θα πρέπει να φυλάσσεται από ικανό για τη θέση αυτή άτομο. Πριν λίγες ημέρες γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού το οποίο μας θορύβησε όλους. Άνδρας που δήλωσε “δημότης Νάξου” και αγνώστων στοιχείων, μπήκε στο χώρο του γηπέδου και έφτασε μέχρι τα αποδυτήρια. Αφού του ζητήθηκαν τα στοιχεία του και του έγινε παρατήρηση, ο άνδρας βγήκε από το γήπεδο. Τον κυνήγησα, αλλά δεν κατάφερα να μάθω κάτι περισσότερο».

Η καταγγελία της Κατερίνας Μουστάκη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του αρμόδιου Αντιδήμαρχου ο οποίος τόνισε ότι παράνομα η ίδια βρισκόταν εντός του κλειστού, αλλά και πολλών ακόμα Δημοτικών Συμβούλων, διερωτώμενοι αν η καταγγελία έγινε στις Αρχές.

Η απάντηση ήταν αρνητική από την κ. Μουστάκη, η οποία τόνισε πως δεν το έπραξε, αφού ο άνδρας αγνώστων στοιχείων είχε φύγει από το χώρο, ενώ η προσπάθειά της να ενημερώσει τον Δήμαρχο Νάξου για το περιστατικό δεν επετεύχθη, καθώς ο κ. Λιανός απουσίαζε στην Αθήνα.

Κάπου εκεί οι τόνοι στο Δημοτικό Συμβούλιο ανέβηκαν με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, να αναγκαστεί να διακόψει προσωρινά τη συνεδρίαση!

Λίγα λεπτά αργότερα, άπαντες επέστρεψαν στη θέση τους, προκειμένου να ακούσουν τα όσα είχε να πει ο Τάσος Βάβουλας, υπεύθυνος λειτουργίας του κλειστού της Νάξου.

Ο ίδιος τόνισε ότι έμαθε από το τηλέφωνο όσα έγιναν στο ΔΑΚ, αλλά και το γεγονός πως ο άνδρας αγνώστων στοιχείων, ουδέποτε έφθασε μέχρι τα αποδυτήρια των κοριτσιών.

Το θέμα ωστόσο φαίνεται να “σβήνουν” δύο σωματεία που χρησιμοποιούν το κλειστό για προπονήσεις. Ο Πανναξιακός ΑΟΝ και ο ΑΜΣ Φιλωτίου, τόνισαν, σε αντίθεση με τα όσα ανέφερε η κ. Μουστάκη, πως ο συγκεκριμένος κύριος δεν έφθασε ποτέ στα αποδυτήρια, παρά μόνο μέχρι τον διάδρομο της εισόδου των αθλητριών.

Οι γνωστοί – άγνωστοι του διαδικτύου, έσπευσαν να παρουσιάσουν το γεγονός, μόνο από τη μία πλευρά, χωρίς να αναμένουν τις τοποθετήσεις σωματείων και ανθρώπων, που βρίσκονται και χρησιμοποιούν καθημερινώς το κλειστό της Νάξου, δημιουργώντας στον κόσμο μία ψευδή εικόνα.

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ ΚΑΙ ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ  «Ο ΖΕΥΣ»

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την 26/03/2024 η δημοτική σύμβουλος της μειοψηφίας κ Αικατερίνη Μουστάκη ανέφερε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 στα γυναικεία αποδυτήρια του κλειστού γηπέδου Νάξου εισέβαλε άγνωστος άνδρας και παρέμεινε σε αυτά. Με την παρούσα γνωστοποιούμε ότι άγνωστος άνδρας εισήλθε στον διάδρομο της εισόδου των αθλητριών και στεκόταν στην πόρτα του γραφείου του φύλακα κατά την αλλαγή των προπονήσεων μεταξύ των δυο ομάδων και ποτέ δεν εισήλθε μέσα στα αποδυτήρια που αλλάζουν οι αθλήτριες σύμφωνα και με μαρτυρίες των αθλητριών. Μετά από συζήτηση με τον προπονητή του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ ‘Ό ΖΕΥΣ” αποχώρησε. Είναι ευνόητο ότι αν είχε συμβεί πράγματι όσα αναφέρει η κυρία Μουστάκη, έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης μας και τιμώντας την εμπιστοσύνη των γονέων που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, θα είχαμε αντιδράσει άμεσα και ενημερώσει τους αρμοδίους φορείς ώστε να επιληφθούν. Η ασφάλεια των αθλητών και αθλητριών μας αποτελεί πρωταρχικό μέλημά μας.

Νάξος 28.03.2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ ‘Ό ΖΕΥΣ”

ΚΑΛΚΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος – Άγιος Αρσένιος: Πλάνα από την εξέλιξη του έργου «Αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων Τ. Κ. Σαγκρίου – Βίβλου» Συνεχίζονται με τάχιστους ρυθμούς το έργο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Τι περιμένουν οι επιχειρήσεις εν όψει Πάσχα – Τι δήλωσε ο Μιχάλης Κρητικός (vid) Το νησί της Νάξου θα επισκεφθούν πολλοί επισκέπτες, εν...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στη Μύκονο για συναντήσεις Κατερίνα Γιαννακά και Αντώνης Σέργης Η Κυκλαδίτισσα υποψήφια Ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Γιαννακά επισκέπτεται το νησί της Μυκόνου αύριο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Επίσκεψη της υποψήφιας ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου η υποψήφια ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη, στο...