Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μύκονος: Από τους ναργιλέδες στο συρτάκι και το σπάσιμο των πιάτων (vid)

Μύκονος: Από τους ναργιλέδες στο συρτάκι και το σπάσιμο των πιάτων (vid)

Η Μύκονος κάνει δυναμικό …comeback στο γλέντι αλά ελληνικά. Μετά από χρόνια που το νησί των Ανέμων είχε παραδοθεί στην ξενομανία και στον ξενόφερτο τρόπο διασκέδασης τα πράγματα φαίνεται πως αλλάζουν με την ελληνική μουσική σαν πρόταση διασκέδασης για τους τουρίστες να επιστρέφει δριμύτερη.

Μια επίσκεψη στο Mamalouka της Μυκόνου θα σας πείσει, εκεί όπου κάθε μεσημέρι λαμβάνουν χώρα δύο εντυπωσιακές παραστάσεις γεμάτες με ελληνική μουσική και χορό.

Νησιώτικα, κρητικά, συρτάκι, ζεϊμπέκικα, χασάπικα αλλά και τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο συνθέτουν την μουσική παλέτα κάθε παράστασης, η οποία έχει διάρκεια 90 λεπτά και ξεσηκώνει το κοινό.

Οι τουρίστες ενθουσιασμένοι από το κέφι αλλά και το σπάσιμο των πιάτων που αποτελεί κομμάτι του show δεν σταματούν να βγάζουν φωτογραφίες, ενώ πολλοί σηκώνονται να χορέψουν μαζί με τους χορευτές.

Τις χορογραφίες της παράστασης επιμελείται η Μαρία Λυραράκη, η οποία στο παρελθόν έχει συνεργαστεί ως χορεύτρια και βοηθός χορογράφου του Φωκά Ευαγγελινού και του Δημήτρη Παπάζογλου σε θέατρα, μουσικές σκηνές, συναυλίες, video clips και τηλεοπτικά shows, ενώ έχει αναλάβει ουκ ολίγες φορές τις χορογραφίες για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision.

Φυσικά, από ένα γνήσιο ελληνικό γλέντι δεν μπορεί να λείπει το φαγητό. Έτσι οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από μπουφέ πολλά παραδοσιακά εδέσματα όπως γύρο, κεφτεδάκια, χωριάτικη σαλάτα και μπακλαβά!

Συγχαρητήρια στον εμπνευστή της ιδέας Απόστολο Βουτσά, τον γενικό διευθυντή Μάριο Κουνάνη, τον ιδιοκτήτη του Mamalοuka κ. Γεροδήμο και όλους τους συντελεστές για αυτή την όμορφη παράσταση που γνωρίζει στους τουρίστες την ελληνική κουλτούρα.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (vid) Πλήθος πιστών παρακολούθησαν και φέτος την ακολουθία της Μεγάλης Παρασκευής και την...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μήνυμα Δημάρχου Θήρας Νίκου Ζώρζου για το Πάσχα Διανύοντας τη Μ. Εβδομάδα με την ιερή μας παράδοση να ιστορεί την πορεία του Χριστού προς...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Οι πανηγυρισμοί των φίλων του Ολυμπιακού στη Νάξο (vid) Βράδυ που θα μείνει χαραγμένο στις μνήμες των φίλων του Ολυμπιακού ήταν το χθεσινό. Οι...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η Σίσσυ Φειδά σε σπάνια εμφάνιση με την κόρη της στη Μύκονο (vid) Η Σίσσυ Φειδά κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις...