Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Έκανε το νταμπλ ο Απόλλων Νάξου-Πρωταθλητής Κυκλάδων και στο βόλεϊ Κ18 κορασίδων (video-φωτό)

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ το Final 4 κορασίδων (Κ18) βόλεϊ Κυκλάδων με την διεξαγωγή του αγώνα για την τρίτη θέση και του τελικού για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Τα κορίτσια του  Απόλλωνα Νάξου επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και κατάφεραν μετά τον τίτλο στις γυναίκες να κατακτήσουν και των κορασίδων κάνοντας το νταμπλ απέναντι στα κορίτσια του Φοίνικα Σύρου που ήταν οι φετινές πρωταθλήτριες νεανίδων και θα ήθελαν το νταμπλ για την ομάδα τους.   Ο Απόλλωνας προηγήθηκε με 2-0 σετ  21-25 και 22-25 όμως ο Φοίνικας μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο και μείωσε παίρνοντας το τρίτο σετ με 25-14. Το τέταρτο σετ τα είχε όλα. Εντυπωσιακές άμυνες, δυνατές επιθέσεις, διαμαρτυρίες, εντάσεις, κόκκινες κάρτες και αποβολές. Τελικά κρίθηκε στο τάι μπρέικ με νικητή τον Απόλλωνα Νάξου που χρειάστηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να καλύψει την διαφορά που είχε πάρει ο Φοίνικας. Το σετ έληξε με 26-28 και οι αθλήτριες του Φοίνικα το πανηγύρισαν με την ψυχή τους.

Φοίνικας Σύρου (Κυριακόπουλος) Κυριακοπούλου, Παπαβλασοπούλου, Καλούδη, Κορφιάτη, Νάκα-Ηπιώτη, Μαλάνου, Παπουτσά, Δαλεζίου, Κολάρου, Καλλιγέρου, Σακελαρίου, Βέλλη, Ζαράνη, Ξυγκάκη.

Απόλλωνα Νάξου: (Φραγκίσκος) Κουκάι, Στάφα , Καραμπίνη, Αχμέντι, Μαργαρίτη, Λεγάκη, Μεχάνα, Βόμβα, Κιόσκου, Αξαρλή, Ρέσκα, Τσεκρέζι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το Video του τελικού και των απονομών

Στον αγώνα για την 3η θέση αγωνίστηκαν τα κορίτσια του Α.Ο Θήρας και του ΑΣΕ Νεωρίου και νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η συριανή ομάδα με 3-0 σετ ( 21-25, 20-25, 27-29).

Α.Ο Θήρας (Κατσαρός) Δακορόνια, Σαλπιγτή, Πατηνιώτη Μαρ, Μηνδρινού, Ξυφανταράκη, Τζοβάρα, Καραμολέγκου, Κωνσταντίνου, Πατηνιώτη Γεωρ, Ζαράνη, Ξυφανταράκη Αρισ, Καρτιμπέλη, Πελέκη.

ΑΣΕ Νεωρίου (Σκρέτας) Μιχαηλίδου, Καραπαναγιωτίδη, Σταχτά, Λέστου Μαρ, Ξαγοράρη Μαρ, Ζούμπερη, Μπάσα, Ξαγοράρη Βασ, Λέστου Ιωάν, Αντωνιάδου, Βακονδίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το Video του μικρού τελικού.

Την απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου στην πρώτη ομάδα έκανε ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης και ιδιοκτήτης της επιχείρησης Roussos Plumping and more  Ιάκωβος Ρούσσος.

Την απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου στην φιναλίστ έκανε εκ μέρους της χορηγού εταιρείας SMK o Σταματελάκης Δημήτριος.

Την απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου στην τρίτη ομάδα έκανε ο πρόεδρος του ΑΣΕ Νεωρίου που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Final 4 Στην Σύρο. 

Το τέλος της  διοργάνωσης  βρήκε τα κορίτσια όλων των ομάδων να φωτογραφίζονται όλα μαζί στο κέντρο του γηπέδου και να χορεύουν χασαποσέρβικο.

  ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΦΩΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο Δήμος Άνδρου αποδέχθηκε τη δωρεά παραχώρησης χρήσης του ακινήτου που βρίσκεται στη θέση «Λύκειον» της Δημοτικής Κοινότητας Μπατσίου έκτασης 7.260 τ.μ. ιδιοκτησίας της...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Οι πανηγυρισμοί των φίλων του Ολυμπιακού για την πρόκριση στον τελικό του Conference League (vids) Την πιο μεγάλη στιγμή της ποδοσφαιρικής του ιστορίας...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πάρος: 1η Συνάντηση Χορωδιών Ωδείου Μυθωδία Το Σάββατο 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο η 1η Συνάντηση Χορωδιών του Ωδείου Μυθωδία. Συμμετέχει η χορωδία...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΠΕ το πρώτο γκρουπ των εγκεκριμένων διοργανώσεων Beach Volley με συντελεστή βαθμολογίας στα  Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών μέχρι και το τέλος Ιουνίου...