Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΔΑΠΠΟΣ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η «Εβδομάδα Γης»

ΔΑΠΠΟΣ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η «Εβδομάδα Γης»

Με τα παιδιά να «αγκαλιάζουν» από την πρώτη κιόλας στιγμή την «Εβδομάδα Γης» είχαμε την τύχη να ζήσουμε επτά μέρες γεμάτες διασκέδαση, παιχνίδι και πολλά χαμόγελα, επιχειρώντας μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες να καταφέρουμε να περάσουμε σε όλους το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ σε συνεργασία με την Greek Eco Project πραγματοποίησε αυτή τη δράση για δεύτερη συνεχή χρονιά με τη συμμετοχή των παιδιών και των κατοίκων της Σαντορίνης να είναι εντυπωσιακή.

Στα πλαίσια της «Εβδομάδας Γης» είχαμε τη χαρά να βοηθήσουμε στον καθαρισμό της παραλίας και του βυθού του Καμαρίου, να ζωγραφίσουμε όμορφες εικόνες και μηνύματα στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Καμάρι και στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, να φυτέψουμε βότανα, να δημιουργήσουμε απίθανες κατασκευές από παλιά ελαστικά, να παίξουμε κυνήγι θησαυρού και κυρίως να ενημερωθούμε για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ζούμε με σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον.

Φυσικά, για ένα τέτοιο εγχείρημα όπως η «Εβδομάδα Γης» χρειαζόμασταν και «συμμάχους» τους οποίους και ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη συνεργασία, τη στήριξή και την άμεση ανταπόκρισή τους.
Ήταν χαρά μας να έχουμε μαζί μας τους μαθητές, τους δασκάλους, τους καθηγητές και τις διευθύνσεις των σχολείων, τον Ναυτικό Όμιλο Σαντορίνης, τον αθλητικό σύλλογο «Βασιλιάς Θήρας» (Κ-Team), τον φυσιολατρικό εκδρομικό σύλλογο Θήρας «Εν Οδώ», την καταδυτική ομάδα «Dive in action» και τον Πρόεδρο του Α.Ο Θήρας και γεωπόνο του τμήματος Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας κ. Σκοπελίτη Γιώργο.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Χριστόφορο Ζώρζο και το κατάστημα Decostore για την ευγενική τους χορηγία.

Για εμάς στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ η ευαισθητοποίηση όλων απέναντι στο περιβάλλον είναι ένα στοίχημα που ευελπιστούμε να κερδίσουμε και γι’ αυτό το λόγο εξάλλου στοχεύουμε σε όλο και περισσότερες δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και σας περιμένουμε στην επόμενη «πράσινή» μας δράση.

“Ας βοηθήσουμε όλοι να γίνει ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ ο πιο γερός κρίκος της Σαντορίνης στην αλυσίδα της προστασίας του περιβάλλοντος”.

Χορηγός: Decostore

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ολόκληρη η εκπομπή «Αρένα» του ΑΝΤ1 με αφιέρωμα το Πάσχα σε Σύρο και Τήνο (vid) Την Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου, η εκπομπή «Αρένα»...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Βουλή μέσω του Φίλιππου Φόρτωμα το στεγαστικό πρόβλημα του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, προς...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δήμος Τήνου: Αποφασιστικές Κινήσεις για το Βιολογικό – Η επέμβαση της ΕΥΔΑΠ Διαβάστε τι αναφέρει στη σχετική του ανακοίνωση ο Δήμος Τήνου: Μετά από...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η νέα συνεργασία της kois-optics με την boutique του Elia Mykonos Resort είναι γεγονός. Τώρα μπορείτε να βρείτε premium κομμάτια της συλλογής μας στη...