Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Dj για Γάμο, Luxury Dj Services, Dj για Party στη Σύρο και τις Κυκλάδες

DJ για Γάμους και βαπτίσεις σε όλη την Ελλάδα 

Γαμήλια πάρτυ απόλυτα προσαρμοσμένα στις μουσικές σας προτιμήσεις, με την ξεχωριστή πινελιά ενός έμπειρου DJ. Για Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Κύθνο, Κέα, Άνδρο, Ίο και όλη τη χώρα.

Η εκδήλωση του γάμου σας είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας. Στην δεξίωση σας θέλετε να ευχαριστήσετε τους δικούς σας ανθρώπους , που σας τιμούν με την παρουσία τους και κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να περάσουν καλά οι καλεσμένοι σας αλλά και εσείς !

Το σημαντικότερο ίσως κομμάτι και αυτό που σίγουρα μένει ,είναι η μουσική και ο χορός που ακολούθησε. Είναι σημαντικό να επιλέξετε κάποιον έμπειρο και συνεννοήσιμο dj, παρά κάποιον που θα σας δώσει λίγο καλύτερη τιμή.

Αναλαμβάνουμε την μουσική επιμέλεια για κάθε είδους Κοινωνική εκδήλωση στις Κυκλάδες και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ικανοποιώντας κάθε σας επιθυμία.

Έχουμε ως βασική μας δραστηριότητα τη μουσική κάλυψη του γάμου σας από έμπειρο DJ γάμου της εταιρείας μας. Η εμπειρία μας στη μουσική κάλυψη γάμων με DJ γάμου αλλά και η αγάπη μας για το τραγούδι ικανοποιούν απόλυτα και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες.

Με το συναίσθημα της ευθύνης για την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας, προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αφήνοντας ευχαριστημένο το ζευγάρι αλλά και τους καλεσμένους που θα παραβρίσκονται στην δεξίωση.

Ο DJ γάμου προσαρμόζεται σύμφωνα με τις προθέσεις του ζευγαριού για τα μουσικά ακούσματα της βραδιάς αλλά και τις διαθέσεις των καλεσμένων.
Βασικός μας στόχος είναι η άρτια ηχητική κάλυψη του γάμου σας και η δημιουργία διασκεδαστικού κλίματος.

Γάμος Βάπτιση

Ηχητική κάλυψη και μουσική επιμέλεια του γάμου σας. Με τις δικές σας επιλογές και τις δικές μας προτάσεις διαμορφώνουμε το πρόγραμμα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Τι μουσική θα παίζει στον χώρο…

Προετοιμασία την Ημέρα του Γάμου

Έφτασε η ημέρα που περιμένετε πολύ καιρό και θα πρέπει να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα.
Η εταιρεία μας από νωρίς προετοιμάζει την ηχητική κάλυψη της αίθουσας κάνοντας τις σχετικές ρυθμίσεις:

  1. Ηχητική κάλυψη του χώρου της δεξίωσης με επώνυμα ηχεία (υψηλής ποιότητας ήχων)
  2. Κάλυψη εικόνας με projectors αν το ζευγάρι επιθυμεί να προβάλει φωτογραφίες του παρελθόντος στους επισκέπτες.
  3. Διαχείριση Φωτισμού τη στιγμή του χορού του ζευγαριού αλλά και σε όλη τη διάρκεια του γλεντιού.

Πάρτυ

Οργανώσατε το πάρτι σας; Εμείς θα αναλάβουμε την ηχητική και φωτιστική κάλυψη του χώρου. Με την πολυετή εμπειρία στον τομέα τής μουσικής. είμαστε σε θέση να καλύπτουμε με συνέπεια κάθε είδους εκδήλωση.

Εκδηλώσεις

Αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία και επαγγελματική συνέπεια κάθε event και εκδήλωση, συλλόγων, σωματείων, εταιρικές εκδηλώσεις, οργάνωση εγκαινίων, συνέδρια, αθλητικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις προϊόντων.

 

Αναλυτικά δίνουμε το δικό μας χρώμα σε :

  • Γαμήλια δεξίωση   
  • Εγκαίνια καταστήματος
  • Αρραβώνα
  • Event
  • βάπτιση                      
  • Συνέδριο
  • Πάρτι          
  • Επίδειξη μόδας
  • Εκδήλωση σε κατοικία         
  • Εκδήλωση ξενοδοχείου
  •      Χοροεσπερίδες

Σε εσάς που ψάχνετε να βρείτε έναν εξαιρετικό Dj, που θα ενδιαφερθεί πραγματικά από τη πρώτη στιγμή για την εκδήλωση σας και να αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης για ένα μοναδικό & ξεχωριστό αποτέλεσμα που θα σας μείνει αξέχαστο!

Επικοινωνήστε στο Τηλέφωνο: 693 71 86 961

https://www.facebook.com/cyclades24.gr/videos/1554474174651205/

 

 

#pgpartners
#ΝΟΤΙΟΑΙΓΑΙΟ

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σαντορίνη: Μέτρα ασφαλείας για την προστασία των εθελοντών που ανάβουν τις φωτιές την Μεγάλη Παρασκευή στον Πύργο Ο Δήμος Θήρας, η Κοινότητα Πύργου Καλλίστης...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κύθνος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εγκατάστασης βιομηχανικού Αιολικού Πάρκου Πηγή: cyclades24.gr

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δήμαρχος Αμοργού: «Το μήνυμα Αγάπης και το Αναστάσιμο Φως να πλημμυρίσει τις ζωές όλων» Διαβάστε το μήνυμα του Δημάρχου Αμοργού κ. Ελ. Καραΐσκου, για...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Οι Πασχαλινές ευχές του Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά Συνδημότες και επισκέπτες του ευλογημένου νησιού  Ο Δήμαρχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι , οι Πρόεδροι & οι...