Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μύκονος: Εντυπωσιακές δημιουργίες του οίκου ATELIER ZUHRA από τα Αραβικά Εμιράτα στο CAVO TAGOO

Μύκονος: Εντυπωσιακές δημιουργίες του οίκου ATELIER ZUHRA από τα Αραβικά Εμιράτα στο CAVO TAGOO

Σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, στην πισίνα του ξενοδοχείου Cavo Tagoo Mykonos με φόντο το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, το fashion brand Atelier Zuhra από το Σουλτανάτο του Ομάν παρουσίασε μέρος της collection του για το φετινό καλοκαίρι.

Τα απαστράπτοντα φορέματα σε διάφορες αποχρώσεις που φέρουν την υπογραφή της σχεδιάστριας Rayan Al-Sulaimani εντυπωσίασαν τους καλεσμένους, Έλληνες και ξένους.

Ο οίκος Atelier Zuhra που ιδρύθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το 2015 από την μητέρα της Rayan Al Sulaimani, Mouza Al Awfi, δεν απευθύνεται μόνο στις συντηρητικά ντυμένες γυναίκες της μουσουλμανικής κοινότητας δημιουργώντας αμπάγιες αλλά έχει κάνει “άνοιγμα” στην Δύση με κομμάτια υψηλής ραπτικής, νυφικά και ειδικά διακοσμημένα denim ρούχα.

Μεταξύ των παγκόσμιων διασημοτήτων που έχουν φορέσει δημιουργίες του οίκου είναι οι Beyoncé, Nicole Scherzinger, Nicki Minaj, Naomi Campbell, Winnie Harlow, Madelaine Petsch, Nora Fatehi και Paris Hilton.

Η σούπερ σταρ της ποπ Beyoncé επέλεξε Atelier Zuhra για την εμφάνισή της στα εγκαίνια του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου Atlantis The Royal στο Ντουμπάι τον Ιανουάριο του 2023.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σαντορίνη: Μέτρα ασφαλείας για την προστασία των εθελοντών που ανάβουν τις φωτιές την Μεγάλη Παρασκευή στον Πύργο Ο Δήμος Θήρας, η Κοινότητα Πύργου Καλλίστης...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κύθνος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εγκατάστασης βιομηχανικού Αιολικού Πάρκου Πηγή: cyclades24.gr

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δήμαρχος Αμοργού: «Το μήνυμα Αγάπης και το Αναστάσιμο Φως να πλημμυρίσει τις ζωές όλων» Διαβάστε το μήνυμα του Δημάρχου Αμοργού κ. Ελ. Καραΐσκου, για...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Οι Πασχαλινές ευχές του Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά Συνδημότες και επισκέπτες του ευλογημένου νησιού  Ο Δήμαρχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι , οι Πρόεδροι & οι...