Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αναταραχή στα Ελληνικά Νησιά: Συλλήψεις και Παραβάσεις σε Μήλο, Κύθνο και Θήρα

Αναταραχή στα Ελληνικά Νησιά: Συλλήψεις και Παραβάσεις σε Μήλο, Κύθνο και Θήρα

Σειρά από συνελεύσεις αστυνομικών και αποκαλύψεις βλαπτικών ενεργειών συγκλόνισε τα ελληνικά νησιά αυτές τις ημέρες. Από τη Μήλο μέχρι την Κύθνο και την Θήρα, τον ύπνο της ηρεμίας διαταράσσουν περιστατικά που προκαλούν ανησυχία.

Αφενός, ο 22χρονος ημεδαπός που συνελήφθη στη Μήλο στις πρωινές ώρες της 05-08-2023 φέρεται να είχε στην κατοχή του κάνναβη βάρους 1 γραμμαρίου, δίνοντας την εντύπωση ότι προσπαθούσε να εισαγάγει παράνομα ναρκωτικά στο νησί.

Εντωμεταξύ, η καταστολή παραβάσεων δεν περιορίζεται σε ναρκωτικά μόνο. Στην Μήλο ξανά, μια ακόμη σύλληψη σημειώθηκε στις απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας. Ημεδαπή υπήκοος συνελήφθη λόγω παράνομης κατάληψης αιγιαλού, έχοντας αναπτύξει ομπρελοκαθίσματα σε ζώνη αιγιαλού-αμμουδιάς.

Σε παρόμοιο πλαίσιο, στη Θήρα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ημεδαποί ηλικίας 37 και 49 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου, παραβαίνοντας έτσι τις νόμιμες διατάξεις.

Η παραβατική συμπεριφορά δεν περιορίζεται μόνο σε ημεδαπούς, καθώς και αλλοδαποί συνελήφθησαν στη Θήρα, με την κατηγορία της πλαστογραφίας. Οι έξι αλλοδαποί, ηλικίας 27 έως 45 ετών, κατασχέθηκαν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, επιχειρώντας να επιβιβαστούν σε πτήσεις εξωτερικού. Τα πλαστά έγγραφα αφαιρέθηκαν προς έρευνα.

Ένα ακόμη επεισόδιο παραβατικής συμπεριφοράς σημειώθηκε στο νησί της Κύθνου, στις 06-08-2023, όταν αστυνομικοί από τον Αστυνομικό Σταθμό Κύθνου προέβησαν σε συλλήψεις δύο ημεδαπών, ηλικίας 30 και 47 ετών. Οι συλληφθέντες, που φέρεται να λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, είχαν παραβεί τα όρια ήχου για τη μουσική που αναπαρήγαγαν στα καταστήματά τους, δημιουργώντας θόρυβο πέραν των επιτρεπόμενων ορίων. Οι αρχές εξετάζουν την υπόθεση για να εξασφαλίσουν την τήρηση των νόμιμων διατάξεων και την διασφάλιση της ηρεμίας στο νησί.

 

Ακολουθούν τα δελτία τύπου της αστυνομίας

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Μήλο

Την 05-08-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Μήλου, 22χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη βάρους 1 γραμμ.

Σύλληψη ημεδαπής για κατάληψη αιγιαλού στη Μήλο

Την 05-08-2023 το απόγευμα συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, ημεδαπή η οποία λειτουργούσε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει παράνομα ομπρελοκαθίσματα σε ζώνη αιγιαλού-αμμουδιάς.

Σύλληψη ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Θήρα

Την 05-08-2023 το βράδυ και την 07-08-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο ημεδαποί 37 και 49 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη μη νόμιμων αλλοδαπών στη Θήρα

Την 05-08-2023 το βράδυ συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 31 και 45 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στην Κύθνο

Την 06-08-2023 συνελήφθησαν στην Κύθνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού
Κύθνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 30 και 47 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη αλλοδαπής για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 06-08-2023 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, έξι αλλοδαποί ηλικίας από 27 έως 45 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις
εξωτερικού. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκε.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης διάλεξαν την Μύκονο για να περάσουν το φετινό Πάσχα. Η κάμερα του Mykonos Live TV τους απαθανάτισε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (vid) Πλήθος πιστών παρακολούθησαν και φέτος την ακολουθία της Μεγάλης Παρασκευής και την...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, στα πλαίσια του αυτοφώρου, στο Κορωπί από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 3 ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 16 και 15 ετών, για...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μήνυμα Δημάρχου Θήρας Νίκου Ζώρζου για το Πάσχα Διανύοντας τη Μ. Εβδομάδα με την ιερή μας παράδοση να ιστορεί την πορεία του Χριστού προς...