Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Εύα Πάντλοκ με τα πιο σέξι και πιο αποκαλυπτικά εσώρουχα

Η Εύα Πάντλοκ με τα πιο σέξι και πιο αποκαλυπτικά εσώρουχα

Είναι το ύψιστο δείγμα της μεσογειακής ομορφιάς. Η Εύα Πάντλοκ έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας της Μεσογείου, αλλά δεν αρκείται εκεί. Έχει και στοιχεία των Λατίνων γυναικών. Έχει και κάτι εξωτικό στο πρόσωπο. Συνδυάζει πολλά και μάλιστα στην πιο άρτια εκδοχή τους. Γι΄αυτό και δεν θα βρεθεί ποτέ άντρας να της αρνηθεί ή να πει «ωραία είναι, δε λέω. Αλλά όχι του γούστου μου». 

Στην περίπτωσή της δεν υπάρχει γούστο του ενός και γούστο του άλλου. Όλα τα γούστα ενώνονται και συμπίπτουν. Ή απλώς καταργούνται. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Όλος ο ανδρικός πληθυσμός της υποκλίνεται και ψάχνει τρόπους για να έχει μια ευκαιρία μαζί της. Χωρίς να νοιάζει η απάντησή της. Ακόμα και η χυλόπιτα από την Εύα είναι παράσημο.

Αν δεις και τις φωτογραφίες που ανεβάζει σχεδόν κάθε μέρα στο Instagram θα καταλάβεις. Οι πιο πρόσφατες δείχνουν την Εύα Πάντλοκ να φοράει μαύρα εσώρουχα και διχτυωτό καλσόν. «Σιγά το πρωτότυπο» θα πεις από μέσα σου. Μόνο που δεν πρόκειται για απλά μαύρα εσώρουχα. Είναι και πολύ αποκαλυπτικά στην περιοχή του στήθους. Έχουν και σημεία αρκετά kinky.

Πάνω απ΄όλα όμως, βρίσκονται πάνω στο κορμί της Εύας. Αυτό πάντοτε θα κάνει τη διαφορά.

https://www.instagram.com/p/BpZXQykn1Xm/?taken-by=evapadlock

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Θα σου ραγίσει την καρδιά. Θα σε κάνει να μην μπορείς να σκεφτείς άλλη γυναίκα. Θα σου πάρει τα μυαλά και μετά θα ζητάς...