Κιμ Καρντάσιαν και Τζένιφερ Λόπεζ με πολύ βαθύ ντεκολτέ

Κιμ Καρντάσιαν και Τζένιφερ Λόπεζ με πολύ βαθύ ντεκολτέ

Τελευταίες ώρες για το 2018 και οι περισσότεροι διάσημοι σπεύδουν από τώρα να κάνουν τις ευχές τους στα προφίλ τους στα social media. Η Κιμ Καρντάσιαν έδωσε ένα preview του τι θα ακολουθήσει μέχρι να μπει η νέα χρονιά, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με φίλους και συγγενείς. Αυτή με τη Τζένιφερ Λόπεζ κλέβει την προσοχή.

Φωτογραφίες από το μεγάλο πάρτι που έκανε την παραμονή των Χριστουγέννων μοιράστηκε με τους ακόλουθους της στο Instagram η Κιμ θέλοντας να προϊδεάσει και για το αντίστοιχο πάρτι που θα κάνει για την Πρωτοχρονιά με ακόμα περισσότερους διάσημους καλεσμένους.

Το προηγούμενο διάστηκα είδαμε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον στολισμό του σπιτιού και τα πάλλευκα φορέματα που έβαλαν όλες οι Καρντάσιαν. Τώρα η Κιμ Καρντάσιαν μας δείχνει και μερικά ενσταντανέ με τους καλεσμένους. Σε ένα από αυτά είναι πλάι πλάι με την Τζένιφερ Λόπεζ. Οι δύο σεξοβόμβες έχουν ταιριάξει αφού τα φορέματα τους έχουν ένα βαθύ σκίσιμο στο ντεκολτέ και το μάτι πάει θέλοντας και μη εκεί.

Αν τις παρατηρήσεις λίγο περισσότερο, θα συνειδητοποιήσεις ότι έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά πέραν του μπούστου. Ιδίως στα μάτια και στα χείλη. Θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι αδερφές.

View this post on Instagram

More Xmas Eve Pix

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]