Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Nomads 2: Αυτή είναι η πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι

Nomads 2: Αυτή είναι η πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι

Εκτός Nomads βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής η Αννίτα Ναθαναήλ, αφού το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να κρατήσει μέσα στο παιχνίδι την Τόνια Σολανακάκη.

Η Αννίτα Ναθαναήλ ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, καθώς στο πρώτο παιχνίδι ο Δήμος Χαριστέας και η Τόνια Σολανάκη πήραν τη νίκη και πέρασαν στον επόμενο γύρο.

Ο Χαριστέας κατάφερε να πάρει τη νίκη στην τελική μονομαχία κι επέστρεψε ασφαλής στην ομάδα του, ενώ η Τόνια τέθηκε στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού μαζί με την Αννίτα.

Η ανακοίνωση του Σάββα Πούμπουρα προκάλεσε στεναχώρια στην ομάδα των Κροκοδείλων, οι οποίοι έχασαν τον πρώτο τους παίκτη, ενώ συγκινημένη ήταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Από τους παίχτες του Nomads είναι από τους πιο καλογυμνασμένους. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος άντεξε μετά από τόσες αναταράξεις και αλλαγές στο παιχνίδι, αλλά το...

LIFESTYLE

Οι πρώην Survivors μπήκαν στο Nomads και στον πρώτο αγώνισμα γνώρισαν την ήττα από τους «Επίλεκτους».

LIFESTYLE

Ταραχή προκάλεσε η άφιξη των «Εισβολέων» στο ριάλιτι επιβίωσης «Nomads» με τους «Επίλεκτους» να τρελαίνονται κυριολεκτικά και μόνο που τους βλέπουν…

LIFESTYLE

Η Τόνια Σολανάκη ήταν υποψήφια μαζί με τον Αλεξ Καββαδία και την Τραϊάνα Ανανία στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Nomads.