Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Άμπερ Χερντ: Αιχμές για δικηγόρο και μάρτυρες του Ντεπ

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε η Άμπερ Χερντ στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής της στο The Today Show. Η 36χρονη ηθοποιός, που καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Τζόνι Ντεπ, κατακεραύνωσε τη δικηγόρο του χολιγουντιανού σταρ, αλλά και τους μάρτυρες υπεράσπισής του, ενώ δήλωσε πως οι καταγγελίες της για ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση είναι αληθινές και πως θα το λέει μέχρι να πεθάνει.

Η 36χρονη πρωταγωνίστρια του Aquaman είπε ότι ο ισχυρισμός του Ντεπ ότι δεν τη χτύπησε ποτέ «είναι ψέμα» και υπογράμμισε ότι θα στηρίζει κάθε λέξη της κατάθεσής της στο δικαστήριο «μέχρι να πεθάνει». Κατηγόρησε επίσης τη νομική ομάδα του Ντεπ ότι προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή του κοινού από τα πραγματικά ζητήματα», λέγοντας μάλιστα ότι «έκαναν καλύτερη δουλειά» από τη δική της ομάδα σε αυτόν τον τομέα.

Όσο για τον ισχυρισμό της Καμίλ Βάσκεζ, δικηγόρου του Τζόνι Ντεπ, πως η Άμπερ Χερντ έδωσε την ερμηνεία της ζωής της, η τελευταία απάντησε: «Και αυτό το λέει η δικηγόρος του άνδρα που έπεισε τον κόσμο ότι έχει ψαλίδια για χέρια;», κάνοντας μια αναφορά στην ταινία «Ψαλιδοχέρης» του Τζόνι Ντεπ. «Εγώ έδωσα ερμηνεία; Για εβδομάδες ολόκληρες άκουγα καταθέσεις που υπαινίσσονταν ή έλεγαν ξεκάθαρα ότι είμαι φρικτή ηθοποιός. Είμαι λοιπόν λίγο μπερδεμένη πώς είναι δυνατόν να ισχύουν και τα δύο», πρόσθεσε.

Η Άμπερ Χερντ επανέλαβε στη συνέντευξή της το επιχείρημα που είχε χρησιμοποιήσει και η νομική ομάδα της στη δίκη, ότι θα έπρεπε να διαφυλαχθεί το δικαίωμά της στην ελευθερία λόγου. «Η ελευθερία έκφρασης δεν σε προστατεύει αν, ξέρεις, πας σε ένα θέατρο γεμάτο κόσμο και φωνάξεις “φωτιά!”. Έχουμε πάρει την έννοια της ελευθερίας λόγου από τους Έλληνες. Αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ ότι σημαίνει δεν είναι απλώς η ελευθερία να μιλάς. Είναι η ελευθερία να λες την αλήθεια απέναντι στην εξουσία. Αυτό έκανα εγώ και πλήρωσα το τίμημα», απάντησε η Χερντ.

Σύμφωνα με τη Χερντ, όσα ακούστηκε να λέει στις ηχογραφήσεις που παρουσίασε η ομάδα του Ντεπ στο δικαστήριο δεν αποτελούν απόδειξη για το τι συνέβαινε. «Όταν η ζωή σου κινδυνεύει, όχι μόνο αναλαμβάνεις την ευθύνη για πράγματα για τα οποία δεν θα έπρεπε να το κάνεις, αλλά εν μέσω αυτής της κακοποιητικής – ψυχολογικά, συναισθηματικά και σωματικά – δυναμικής δεν έχεις την πολυτέλεια να πεις “αυτό είναι το άσπρο, αυτό είναι μαύρο”. Επειδή το ζεις, τίποτα δεν είναι τόσο απλό».

Στη συνέχεια περιέλαβε τους μάρτυρες που κατέθεσαν υπέρ του Ντεπ στη δίκη, αποκαλώντας τους «πληρωμένους υπαλλήλους» και «ξεκάρφωτους» που απλώς «έσπευσαν να υποστηρίζουν το άτομο από το οποίο είναι εξαρτημένοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Χανιά επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια μίνι απόδραση με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός και...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει...