Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ζώδια: Για ποιους αυτή η εβδομάδα θα είναι «φωτιά» – Αναλυτικές προβλέψεις

Η επιστροφή στην καθημερινότητα σας φέρνει αντιμέτωπους με θέματα και προβλήματα, που απαιτούν ξεκάθαρες συζητήσεις και ηρεμία…

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Να μην είστε εύθικτοι αυτήν την εβδομάδα και να μην τα βάζετε με τους λάθος ανθρώπους ή τουλάχιστον τους άσχετους με την υπόθεση που σας έχει εκνευρίσει. Ευνοούνται οι καινοτομίες και τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, όχι, όμως, χωρίς προσοχή και προσμέτρηση του ρίσκου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν είστε αναγκασμένοι να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ή είστε υπό το βάρος προθεσμιών, καλό είναι να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις για τη διευθέτησή τους, πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε άλλο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οσοι είστε ελεύθεροι μπορείτε αυτό το διάστημα να φλερτάρετε, χωρίς, όμως, να αναμένετε κάτι το εξαιρετικό. Οι σταθερές σχέσεις είχαν τον χρόνο στη διάρκεια του προηγούμενου διαστήματος να σταθεροποιηθούν και να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον τους. Μη διστάζετε να κάνετε το επόμενο βήμα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Σε κάθε περίσταση, μπορείτε να απευθυνθείτε σε φίλους, γνωστούς ή και στα άτομα της οικογένειάς σας για βοήθεια και συμβουλές. Το ζήτημα είναι να μη σας φοβίσουν τα γεγονότα ούτε και να τα χάσετε. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και όλα θα πάνε καλά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μιας και οι επικοινωνίες σας είναι στο φόρτε τους, καλό είναι να κάνετε τις επαγγελματικές σας διαπραγματεύσεις διά τηλεφώνου ή όποιου άλλου επικοινωνιακού μέσου σάς είναι διαθέσιμο. Οι επιτευχθείσες συμφωνίες θα ανεβάσουν τα οικονομικά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι σχέσεις που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους σε βάθος χρόνου θα επιβιώσουν. Οι άλλες, δυστυχώς, θα πάνε εκεί όπου πρέπει. Το ξεκαθάρισμα εφ’ όλης της ύλης είναι θετικό σε κάθε περίπτωση. Για κάποιους αυτό μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό νέο ξεκίνημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Τελειώνουν οι «διπλωματικές σχέσεις» σας με κάποιους ανθρώπους που πλέον δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν, ενώ ενισχύονται κάποιες άλλες πιο χρήσιμες και πιο δημιουργικές. Ανακατατάξεις ακόμα και στον οικογενειακό σας περίγυρο αυτό το διάστημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα οικονομικά σας μπορεί να περνούν μια πτωτική περίοδο, ωστόσο με λίγους καλούς χειρισμούς μπορείτε να σωθείτε. Αν προσανατολίζεστε προς ελεύθερο επάγγελμα, όσοι θέλετε να κάνετε κάτι άλλο επαγγελματικά, είναι η κατάλληλη περίοδος να το πράξετε.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Είστε αρκετά επικοινωνιακοί και συνεννοήσιμοι, ώστε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, που θα έχουν διάρκεια αλλά και αποτέλεσμα. Οσο για εσάς που βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, είναι η κατάλληλη εποχή για να ανανεωθείτε.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Πρόκειται να αξιοποιήσετε μια εσωτερική αναζήτηση για τις αλήθειες που κρύβονται μέσα σας και να τα βρείτε πολύ καλά με τον εαυτό σας. Αυτό θα βελτιώσει την αυτοπεποίθησή σας, αλλά και θα σας δώσει την ευκαιρία να παρουσιαστείτε φρέσκοι και ανανεωμένοι στο περιβάλλον σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ενα καλό ξεκαθάρισμα μεταξύ των συνεργατών σας είναι ό,τι πρέπει για να σας επιτρέψει να ξεχωρίσετε στον χώρο της δουλειάς σας, αλλά και για να κάνετε τη δουλειά σας πιο εύκολη και λειτουργική.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οσοι μπορέσατε και κάνατε καλοκαιρινές γνωριμίες έχετε μεγάλες πιθανότητες να ευδοκιμήσουν. Οσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις έχει έρθει ο καιρός που θα πρέπει να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία να αρχίσετε να σκέφτεστε ένα πιο «επίσημο» μέλλον.

 ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Να έχετε πάντα στον νου σας ότι οι διαφωνίες, είτε με δικά σας άτομα είτε με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σας, ποτέ δεν έχουν καλή κατάληξη. Προτιμήστε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και τόνους, αν θέλετε να περνάτε καλά, χωρίς διαφωνίες και εντάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ευχόμαστε να έχετε ξεκουραστεί αρκετά, ώστε να μπείτε με «τα μούτρα» πλέον στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Τα οικονομικά βρίσκονται σε περίοδο ανόδου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμελείτε να κάνετε καλή διαχείριση.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ακόμα μπορείτε να φλερτάρετε όσο θέλετε με όποιον λαχταρά η ψυχή σας. Οι γνωριμίες δεν έχουν ελπίδες να ευδοκιμήσουν, αλλά δεν ξέρετε ποτέ από πού μπορεί να προκύψει ο έρωτας. Οι σταθερές σχέσεις ευνοούνται για να προχωρήσουν πιο σοβαρά.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Καινούργιοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας και εσείς απλώς καλείστε να συμμετάσχετε με όλη σας την καρδιά στις καινούργιες αυτές καταστάσεις. Οι άνθρωποι που σας αγαπούν και σας στηρίζουν είναι πάντα στο πλάι σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ελεύθεροι από ένα σκοτεινό παρασκήνιο, που πήγε πίσω κάποιες από τις δραστηριότητές σας στο παρελθόν, μπορείτε τώρα να κάνετε τις επιλογές σας, ώστε να διαπρέψετε. Τα οικονομικά εννοείται ότι θα κινηθούν στα ανάλογα επίπεδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν εξακολουθείτε να είστε ελεύθεροι μετά τις διακοπές σας, ήρθε ο καιρός να αποφασίσετε να δεσμευτείτε. Αν είστε όμως σε σταθερές σχέσεις, αυτό το διάστημα θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις μαζί με τον σύντροφό σας, που ίσως σας προβληματίσουν για λίγο.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε κάποιες έντονες καταστάσεις, αλλά όχι και να γίνετε πολύ ήπιοι. Φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες αλλά και αγαπημένα σας πρόσωπα είναι κοντά σας να σας συμβουλεύουν και να σας συμπαραστέκονται σε κάθε αναποδιά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το κλίμα στα επαγγελματικά σας έχει αλλάξει. Τώρα, οι καινοτομίες ευνοούνται αλλά και οι εποικοδομητικές ιδέες σας μπορούν να βρουν πρακτική εφαρμογή. Οσο ασχολείστε με τον τομέα της τεχνολογίας έχετε ιδιαίτερη εύνοια.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι πλανητικές επιρροές είναι λίγο δύσκολες αυτό το διάστημα. Κάποιες από τις σχέσεις σας, δυστυχώς, θα τελειώσουν οριστικά. Αν αυτό, όμως, είναι για το καλό σας και σας επιτρέψει να προχωρήσετε μπροστά, τότε να μην το σκεφτείτε δεύτερη και τρίτη φορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτήν την περίοδο, θα έρθετε αρκετά κοντά με ανθρώπους που είχατε καιρό να δείτε ή ακόμα και με αυτούς που δεν είχατε ποτέ ιδιαίτερες κουβέντες. Νέες φιλίες δημιουργούνται και ίσως σας φανούν πολύ χρήσιμες σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητάς σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αρκετές οι συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας με συνεργάτες ή ακόμα και φίλους που έχουν λύσεις γι’ αυτά που σας απασχολούν. Οι δουλειές εξελίσσονται κανονικά, ενώ τα οικονομικά έχουν σταθεροποιητικές τάσεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η κατάσταση ανάμεσα σ’ εσάς και το ταίρι σας μπορεί να είναι λίγο τεταμένη. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να το παίρνετε τόσο «πατριωτικά» το ζήτημα. Να θυμάστε ότι η ειλικρίνεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Διαφυλάξτε τα όριά σας μέσα στις σχέσεις και χαμηλώστε τους τόνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Είναι γεγονός ότι έχουν δημιουργηθεί οικονομικές ανάγκες που δεν είναι εύκολο να καλύψετε με την παρούσα οικονομική σας κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά, αν θέσετε προτεραιότητες και ιεραρχήσετε σωστά τις ανάγκες σας, θα βρείτε λύσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εχετε κουραστεί από τη δουλειά. Το αντικείμενο εργασίας σας δεν σας ικανοποιεί πλέον και ψάχνετε να βρείτε κάτι άλλο. Ευνοείστε όσοι προσανατολίζεστε προς τα ελεύθερα επαγγέλματα. Τα οικονομικά είναι πεσμένα, προσοχή στα έκτακτα έξοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν είστε και τόσο σίγουροι αν θέλετε να δεσμευτείτε σε μια σχέση, γι’ αυτό και οι γνωριμίες ναι μεν έχουν βαρύτητα για εσάς, αλλά δεν παίρνετε και όρκο ότι τις επιθυμείτε. Οσο για εσάς που είστε σε σταθερές σχέσεις ή γάμους, ευνοείστε να ανανεωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η πολυαστρία στο ζώδιό σας, και μάλιστα ανάδρομη στο μεγαλύτερο μέρος της, σας δημιουργεί έξτρα πίεση και άγχος, από τα οποία είναι δύσκολο να ξεφύγετε, ακόμα και αν βρίσκεστε σε διακοπές. Παρ’ όλα αυτά, θα καταφέρετε να επιτύχετε τα μέγιστα, αφού εσείς λειτουργείτε καλύτερα υπό πίεση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ερχονται στο προσκήνιο συνθήκες, που αυξάνουν τα κίνητρά σας για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, τη στιγμή που τα οικονομικά σας είναι σταθερά με αυξητικές τάσεις. Θα επιτύχετε πολλά αυτό το διάστημα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ψάχνετε την έμπνευση μέσα στις σχέσεις και τις γνωριμίες σας, αλλά αυτή, απ’ ό,τι φαίνεται, είναι δυσεύρετη. Αν κάνετε υπομονή, προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε μια αρκετά σημαντική γνωριμία, που έχει προδιαγραφές για να γίνει σχέση ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αν έχετε διευθετήσει έως τώρα ζητήματα τα οποία αποτέλεσαν εμπόδιο στην καλή εξέλιξη της προσωπικής, της επαγγελματικής αλλά και της κοινωνικής σας ζωής, έχει καλώς. Αν όχι, τότε πραγματικά θα έχετε πρόβλημα αυτό το διάστημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σπεύδετε να εξυπηρετήσετε τις εργασιακές ανάγκες της δουλειάς σας και αφήνετε τον εαυτό σας όχι μόνο να κουραστεί επιπλέον, αλλά και καταφέρνετε να υποσχεθείτε περισσότερα από αυτά που μπορείτε. Αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα αργότερα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η ισορροπία ανάμεσα στα δικά σας «θέλω» και αυτά του συντρόφου σας θα είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου, το οποίο θα σας πάει ένα βήμα πιο πέρα στην εξελικτική πορεία των σχέσεών σας. Οσοι είστε ελεύθεροι μπορείτε ακόμα να φλερτάρετε.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θετικές οι αλλαγές που συμβαίνουν τώρα στο κλείσιμο του μήνα, τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με τη συμπεριφορά σας προς το περιβάλλον όσο και σ’ αυτά που λαμβάνετε από το περιβάλλον σας, κοντινό ή ευρύτερο. Μεγάλη κινητικότητα, επίσης, στις προσωπικές σχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές για εσάς που αναζητάτε εργασία, ενώ όσοι είστε εργαζόμενοι θα πάρετε ένα καλό μπόνους, το οποίο θα συμπληρώσει τις επαγγελματικές επιτυχίες σας. Τα οικονομικά δείχνουν ανοδικές τάσεις, αρκεί να μην υπερβάλετε με τα έξοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αρκετά ενεργητικούς και πρόθυμους να λύσετε τα προβλήματα των προσωπικών σας σχέσεων σας βρίσκει αυτή η εβδομάδα. Η καθημερινότητα των σταθερών σχέσεων βελτιώνεται, ενώ όσοι αναζητάτε ταίρι δεν θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερη ευκαιρία.

Πηγή: astra news

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Χανιά επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια μίνι απόδραση με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός και...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει...