Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης: Αποτελέσματα και φωτογραφίες

Ολοκληρώθηκε στο Κολυμβητήριο της Ερμούπολης το Παμπεριφερειακό  Πρωτάθλημα Συλλόγων που προπονούνται στην θάλασσα. Συμμετείχαν οι ομάδες:

Ναυτικός Όμιλος Σύρου, Αίαντας Σύρου, Ναυτικός Όμιλος Πάρου, Ναυτικός Όμιλος “Ναϊάς”  Πάρου, Ναυτικός Όμιλος Κω, Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου «Πρωτέας», Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου, Ναυτικός Όμιλος «Πρωτέας» Καλύμνου, Φιλαθλητικός Καλύμνου, Αθλητική και Ψυχαγωγική Λέσχξ Μεδεών, Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών, Ναυτικός Όμιλος Λίμνης, Κολυμβητικός Όμιλος Αιγιαλείας.

Οι αγώνες σημείωσαν μεγάλη επιτυχία παρόλο που ο ισχυρός άνεμος που επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου  δημιούργησε αρκετές ζημιές στον εξοπλισμό του κολυμβητηρίου και ανάγκασε τους διοργανωτές να αλλάξουν την πλευρά των εκκινήσεων με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η ώρα έναρξης του Κυριακάτικου Προγράμματος.

Το ενθαρρυντικό του διήμερου ήταν οι παρουσία στις κερκίδες πολλών παιδιών που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τους αγώνες.

Για λίγες ώρες βρέθηκε στην Σύρο ο πρόεδρος της κολυμβητικής Ομοσπονδίας Κυριάκος Γιαννόπουλος γιατί στο Κολυμβητήριο «Κύπρος» της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη η ΚΟΕ διοργάνωσε το  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων & Κορασίδων.  Από την ΚΟΕ υπεύθυνη της διοργάνωσης ήταν η Αντιπρόεδρος Ελευθερία Σαραντίδου όμως πολύτιμη και σημαντική ήταν η βοήθεια του πολύπειρου Δημήτρη Γρυπάρη ο οποίος εκτός από τον Αίαντα Σύρου συνεργάζεται αρμονικά με το Ν.Ο Σύρου στον οποίο έχει διανύσει την δική του πολυετή πορεία.

Το παρόν στην διοργάνωση έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης,  ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Σύρου Ερμούπολης Αλέξης Αθανασίου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου «Πρωτέας» στη γενική Ανδρών / Γυναικών και ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου στις γενικές Εφήβων / Νεανίδων και Παμπαίδων / Παγκορασίδων, πρώτευσαν στις βαθμολογίες.  

Πρωτιά και για τον Ναυτικό Όμιλο «Πρωτέας» Καλύμνου, στις επί μέρους βαθμολογίες των Εφήβων και Παγκορασίδων Α’ & Β’.

Στους αγώνες μετείχαν συνολικά 14 σωματεία με 285 κολυμβητές / τριες.

Οι πρώτοι των Βαθμολογιών:

ΑΝΔΡΕΣ: ΝΟ Ζακύνθου «Πρωτέας» 173

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΝΟ Ζακύνθου «Πρωτέας» 240

ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΝΟ Ζακύνθου «Πρωτέας» 413

ΕΦΗΒΟΙ: ΝΟ Καλύμνου «Πρωτέας» 54

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΝΟ Αλιβερίου 74

ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ / ΝΕΑΝΙΔΩΝ: ΝΟ Αλιβερίου 127

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α’, Β’: ΝΟ Αλιβερίου 161

ΠΑΓΚΟΡΑΣΊΔΕΣ Α’, Β’: ΝΟ Καλύμνου «Πρωτέας» 173

ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ / ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’, Β΄: ΝΟ Αλιβερίου 315

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και όλες οι βαθμολογίες ΕΔΩ

1ο ALBUM ME ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Την αναβίωση του παραδοσιακού εθίμου «Κούνιες» διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Όμιλος Ίου «Η Φοινίκη» την Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαϊου 2024 στην Ίο και παρακολούθησαν ντόπιοι...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πειραματική Σκηνή “Δονούσα η εν Θεάτρω”: 18 και 19 Μαΐου το έργο «Με δύναμη από την Κηφισιά» στη Δονούσα Θεατρική Παράσταση Με δύναμη από...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Διακομιδή 2χρονου παιδιού από την Τήνο στη Σύρο Την 08 Μαΐου 2024, ημέρα Τετάρτη, το πλωτό περιπολικό σκάφος ΠΛΣ-609 της Λιμενικής Αρχής Τήνου, κατόπιν...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Συνεδριάζει αύριο 9/5 η Δημοτική Επιτροπή – Η αύξηση των Δημοτικών Τελών στο επίκεντρο Αύριο Πέμπτη 9 Μαΐου στις 12:00, θα συνεδριάσει η...