Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Βραβεύτηκαν από τον Δήμαρχο Μυκόνου οι μαθητές που μπήκαν στο Πανεπιστήμιο

Βραβεύτηκαν από τον Δήμαρχο Μυκόνου οι μαθητές που μπήκαν στο Πανεπιστήμιο

Βραβεύτηκαν οι μαθητές του Δήμου Μυκόνου για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση 20220-2023, από τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά.

Ο κ. Κουκάς σε ανάρτηση του αναφέρει:

Σήμερα βραβεύσαμε τους νέους μας για τη σημαντική επιτυχία τους να εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο και να ξεκινήσουν το μεγάλο ταξίδι στη γνώση και την εξειδίκευση. Αυτοί οι νέοι μας είναι η ελπίδα για το μέλλον της χώρας και του νησιού.

Η κατάρτιση που θα λάβουν εύχομαι να αποτελέσει τη βάση για να χαράξουν το επαγγελματικό τους μέλλον και να προκόψουν στη ζωή τους. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και να απολαύσουν αυτή την όμορφη διαδρομή. Να συγχαρώ τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους που όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα τους και τους στήριξαν ουσιαστικά.

Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να έχουν τα νέα παιδιά τις κατάλληλες και ασφαλείς υποδομές, για να προετοιμαστούν και να πετύχουν στα Πανεπιστήμια. Ταυτόχρονα δημιουργούμε τις προϋποθέσεις με αναπτυξιακές πρωτοβουλίες για να παραμείνουν στη χώρα μας και να επιστρέψουν στο νησί μας.

Είμαι περήφανος καθώς όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιήσαμε σημαντικό έργο σε επίπεδο σχολικών υποδομών αξιοποιώντας πάνω από 3 εκατ. ευρώ. Επιπλέον είμαστε ο πρώτος Δήμος στην Ελλάδα που παρέχει επίδομα σίτισης και διαμονής για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στο νησί μας και προχωρήσαμε στην ενοικίαση κατοικιών σε εκπαιδευτικούς.

Η επένδυση στη γνώση και το μέλλον αποτελούν προτεραιότητα μας. Η αναγνώριση των δράσεων μας από γονείς και παιδιά, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Την αναβίωση του παραδοσιακού εθίμου «Κούνιες» διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Όμιλος Ίου «Η Φοινίκη» την Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαϊου 2024 στην Ίο και παρακολούθησαν ντόπιοι...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πειραματική Σκηνή “Δονούσα η εν Θεάτρω”: 18 και 19 Μαΐου το έργο «Με δύναμη από την Κηφισιά» στη Δονούσα Θεατρική Παράσταση Με δύναμη από...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Διακομιδή 2χρονου παιδιού από την Τήνο στη Σύρο Την 08 Μαΐου 2024, ημέρα Τετάρτη, το πλωτό περιπολικό σκάφος ΠΛΣ-609 της Λιμενικής Αρχής Τήνου, κατόπιν...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Συνεδριάζει αύριο 9/5 η Δημοτική Επιτροπή – Η αύξηση των Δημοτικών Τελών στο επίκεντρο Αύριο Πέμπτη 9 Μαΐου στις 12:00, θα συνεδριάσει η...