Connect with us

Hi, what are you looking for?

STORIES

Όταν ο Γιάννης Μακρής κατηγορούσε καμαριέρα πως του έκλεψε Rolex αξίας 30.000 ευρώ

Όταν ο Γιάννης Μακρής κατηγορούσε καμαριέρα πως του έκλεψε Rolex αξίας 30.000 ευρώ

Μία τραγική ειρωνεία έρχεται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον δολοφονημένο Γιώργο Μακρή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Καθημερινή και του δημοσιογράφου, Γιάννη Σουλιώτη, ο «Αυστραλός» είχε απασχολήσει τις ελληνικές αρχές το 2011 όταν και είχε συλληφθεί επειδή κατηγόρησε μία καμαριέρα πως του έκλεψε ένα Rolex αξίας 30.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μακρής έμενε τον Σεπτέμβριο του 2011 σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων. Στις 10 του μήνα κατηγόρησε μία καμαριέρα πως του έκλεψε το εν λόγω Rolex από το δωμάτιό του. Την αναφορά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατέθεσε στους αστυνομικούς του τμήματος Γλυφάδας.

Τρεις ημέρες αργότερα, όμως, ο Γιάννης Μακρής επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει πως τελικά βρήκε το Rolex του κρυμμένο σε ένα παπούτσι. Οι αστυνομικοί, όμως, τον συνέλαβαν με την κατηγορία της ψευδούς καταμήνυσης και τον παρέπεμψαν να δικαστεί στο αυτόφωρο.

Ο δικηγόρος του, όμως, πέτυχε να ζητήσει ο εισαγγελέας περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και διέταξε προκαταρκτική έρευνα. Τραγική ειρωνεία; Η δική στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο είχε οριστεί για την 1η Νοεμβρίου, μία ημέρα δηλαδή, μετά την δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

Διαβάστε ακόμα: Αλλοδαπό πληρωμένο εκτελεστή αποκαλύπτει το βίντεο της δολοφονίας Μακρή

Όπως τονίζει η Καθημερινή, ο Γιάννης Μακρής είχε προβεί στην καταγγελία αυτή προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, να λάβει ποσό αποζημίωσης από ασφαλιστική εταιρεία για το εν λόγω ρολόι. Μάλιστα στο κείμενο κατά του Γιάννη Μακρή για την παραπομπή του σε δίκη αναφερόταν: «Καταμήνυσαν ψευδώς την εγκαλούσα για τι ότι η τελευταία τέλεσε σε βάρος του δευτέρου κατηγορουμένου το έγκλημα της κλοπής και συγκεκριμένα ότι εισήλθε στο δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διανυκτέρευσε για καθαριότητα και αφαίρεσε το ρολόι με σκοπό να το οικειοποιηθεί παράνομα. Το ανωτέρω όμως γεγονός είναι ψευδές καθόσον η εγκαλούσα ουδέποτε αφαίρεσε το ρολόι του, οι δε κατηγορούμενοι τελούσαν σε γνώση του ψεύδους τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εισαγόμενο» εκτελεστή πληρωμένου «συμβολαίου θανάτου» βλέπουν οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πίσω από την εν ψυχρώ εκτέλεση...

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία-φωτιά ήρθαν στο φως στη δημοσιότητα σχετικά με τη δολοφονία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή που πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα...

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φορώντας κουκούλα, ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή ήταν κρυμμένος σε έναν λοφίσκο κοντά στο σημείο που είχε παρκάρει το θύμα το αυτοκίνητό του.